Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa serioz je bo?Teme shume interesante per te pas afro 40 komente.Bravo!
Jo ,mori fund. I thane njeri tjetrit fjalen e fundit. Ndihesha shume i lehtesuar kur I shihja. Tashti mu fundos zemra.Te gjith merzitemi kur degjojm dicka por jo me shume sec ata e perjetojne..
Me vjen keq ,e u bashkofshin serisht.?
Kur respektin dhe ciltersine ta marrin per dobesi,me mire behu serioz dhe bjer rehat.Sa serioz je bo?
Nuk e kuptova. Ore,e kam seriozisht. Nuk desha me hap debat. Desha vec me ja shpreh dikujt cfare po perjetoj. Me duket sikur po shoh fundin e filmit "lulet e molles".Teme shume interesante per te pas afro 40 komente.Bravo!
Nga deshperimi?Oh mu thye thoji ?
nkamez shkruhet thoi jo thojiOh mu thye thoji ?
Nga e gjithë kjo, mëson, dhe e di se kujt të ja japësh kohën apo përkushtimin, çiltërsinë dhe respektin?Kur respektin dhe ciltersine ta marrin per dobesi,me mire behu serioz dhe bjer rehat.
Ej,po jom dhe une ketu. Jom shume keq...nkamez shkruhet thoi jo thoji
Po?Nga deshperimi?
Mesova se nje shoku im ishte ndare nga e dashura. Kjo po me derrmon ne keto momente. Ata dukeshin kaq te lumtur. Po planifikonin te martoheshin,te benin femije...asgje,mbaroi,lamtumire,shko ne djall.
Aaaa tiiiii do vra?nkamez shkruhet thoi jo thoji
nuk knoj sure vllai , po deshe me te fry kena ket @ClaaEj,po jom dhe une ketu. Jom shume keq...
Ca pret me tfry ty?Ej,po jom dhe une ketu. Jom shume keq...
Po une si tja bej? Ku te gjej tashi dy njerez te tjere qe te me bejne te ndihem I lumtur?Në këto kohë moderne ku lumturia shihet çdo ditë e më pak, vërtetë është për të të ardhur keq kur gjërat e bukura përfundojnë. Por, jam e sigurtë se diçka akoma më e bukur i pret, diku tjetër.
Ore bere sh mire qe e hape.me kte rast shprehim dhe ne tronditjet tona.Nuk e kuptova. Ore,e kam seriozisht. Nuk desha me hap debat. Desha vec me ja shpreh dikujt cfare po perjetoj. Me duket sikur po shoh fundin e filmit "lulet e molles".
kshu osht ne arditi cuni bimit ke lagjja ime , 3 her o feju 3 her o nda nga padrejtsit e jetes e para e la per arsye ekonomike , e dyta iku franc e treta ska shum qe u ndanPo une si tja bej? Ku te gjej tashi dy njerez te tjere qe te me bejne te ndihem I lumtur?