• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Jam shume i tronditur.

Teme shume interesante per te pas afro 40 komente.Bravo!

Teme shume interesante per te pas afro 40 komente.Bravo!
Nuk e kuptova. Ore,e kam seriozisht. Nuk desha me hap debat. Desha vec me ja shpreh dikujt cfare po perjetoj. Me duket sikur po shoh fundin e filmit "lulet e molles".

Kur respektin dhe ciltersine ta marrin per dobesi,me mire behu serioz dhe bjer rehat.
Nga e gjithë kjo, mëson, dhe e di se kujt të ja japësh kohën apo përkushtimin, çiltërsinë dhe respektin?

Mesova se nje shoku im ishte ndare nga e dashura. Kjo po me derrmon ne keto momente. Ata dukeshin kaq te lumtur. Po planifikonin te martoheshin,te benin femije...asgje,mbaroi,lamtumire,shko ne djall.

Në këto kohë moderne ku lumturia shihet çdo ditë e më pak, vërtetë është për të të ardhur keq kur gjërat e bukura përfundojnë. Por, jam e sigurtë se diçka akoma më e bukur i pret, diku tjetër.

Në këto kohë moderne ku lumturia shihet çdo ditë e më pak, vërtetë është për të të ardhur keq kur gjërat e bukura përfundojnë. Por, jam e sigurtë se diçka akoma më e bukur i pret, diku tjetër.
Po une si tja bej? Ku te gjej tashi dy njerez te tjere qe te me bejne te ndihem I lumtur?

Nuk e kuptova. Ore,e kam seriozisht. Nuk desha me hap debat. Desha vec me ja shpreh dikujt cfare po perjetoj. Me duket sikur po shoh fundin e filmit "lulet e molles".
Ore bere sh mire qe e hape.me kte rast shprehim dhe ne tronditjet tona.
Mua mu duk me shume si "Lufta nuseve"

Po une si tja bej? Ku te gjej tashi dy njerez te tjere qe te me bejne te ndihem I lumtur?
kshu osht ne arditi cuni bimit ke lagjja ime , 3 her o feju 3 her o nda nga padrejtsit e jetes e para e la per arsye ekonomike , e dyta iku franc e treta ska shum qe u ndan

Back
Lartë