Se un i mora dy po doja ta di a ja vlen re se rash pishmanit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te vdes un per ty sa e mir jejo sja vlen sps me ate shume parash mund te besh dicka me te bukur se sa tel ?![]()
E mora shyqyr nje pozitive se me deshperuan ktu re do qajJa vle ja vle 1200 euro hic asgje ?
@LloYd_BanKs nese e lexo me vemendje do kpt qe eshte pergjigje Negative jo Pozitive ??E mora shyqyr nje pozitive se me deshperuan ktu re do qaj![]()
1200 euro u bo ka i vit si kam mledh bashk ti mthu mu a ja vlen a je nterezi ti apo je tu punu si puna koles nshpi tbaritE mora shyqyr nje pozitive se me deshperuan ktu re do qaj![]()
Po kur smer vesh nga tel ble iphone ?xiaomi eshte nonaJo, shpenzim i tepert edhe i kot 1200 euro per nje tel.
Fundja cfare ben me shume ai tel se nje Xiaomi qe bo 250 euro? Asgje.![]()
Ti mkupto mu o shpirt@LloYd_BanKs nese e lexo me vemendje do kpt qe eshte pergjigje Negative jo Pozitive ??
O bot mos hargjo kot lek MEr se sja vleE mora shyqyr nje pozitive se me deshperuan ktu re do qaj![]()
ore e mora per pozitive se tjert e pren troq@LloYd_BanKs nese e lexo me vemendje do kpt qe eshte pergjigje Negative jo Pozitive ??
Une si ndahem, bateri po performance po. Zham fare.Po kur smer vesh nga tel ble iphone ?xiaomi eshte nona
Kam mor vesh se ste japin as kariikusin?Se un i mora dy po doja ta di a ja vlen re se rash pishmanit.
Po sikur te mi jepje mua borxh ato 2400 € sdo beje keq ti me kalu 1 2 javsh te mire ne shqiperi per Fund vit ???ore e mora per pozitive se tjert e pren troq
jingle bellsin edhe ashtu kshtu te hotel tirana e festoj po ca i behet halli see hahahaPo sikur te mi jepje mua borxh ato 2400 € sdo beje keq ti me kalu 1 2 javsh te mire ne shqiperi per Fund vit ???
Une per vete skam asnji pelqim sepse 1 muaj e mbaj se e do puna ti nderrosh shpesh?Une si ndahem, bateri po performance po. Zham fare.![]()
Ojjjj ja vlen...Se un i mora dy po doja ta di a ja vlen re se rash pishmanit.