• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ja vlen të shpenzoni 1200 Euro për iPhone 12 Pro?

Te paguash 1200 euro per nje telefon qe degjeneron baterine me 1000 karikime.
Kulmi eshte se jan aq vk si kompani sa nuk e kan te specifikuar ne asnje pjese te garancise dhe kan vendos limit mu aty ku te iken per lesh telefoni. Pra nese bie gjendja baterise eshte thjesht ceshtje kohe qe telefoni juaj te pesoje vdekje klinike.

Beni kujdes kur blini Iphone te perdorur, gjeja pare gjithmone duhet te jete kontrolli i sa here eshte karikuar telefoni, me pak rendesi kane llamarinat. Ose me mir mos e blini.

Per cmim te mire
Huawei #1
Xiaomi #2

Per cilesi ne cdogje Samsung, sidomos Note-t nga 8 tek 20 qe jane blind.

Une ka pak qe e kam ble 11 pro po me ket qmim thuajse dhe se kam mendjen me ble me iphone ne fillim mbajn baterin dhe sa fillon prishet bateria hapet tel ska lezet ma kam ba krahasimin me samsung e ri dhe samsung ishte shum me i mir kot i ka dal emri ktij ska extra diqka

Jo sja vlen fare ato lek blen nje super aparat dhe nje tel normal me tmaru pun
1000
Te paguash 1200 euro per nje telefon qe degjeneron baterine me 1000 karikime.
Kulmi eshte se jan aq vk si kompani sa nuk e kan te specifikuar ne asnje pjese te garancise dhe kan vendos limit mu aty ku te iken per lesh telefoni. Pra nese bie gjendja baterise eshte thjesht ceshtje kohe qe telefoni juaj te pesoje vdekje klinike.

Beni kujdes kur blini Iphone te perdorur, gjeja pare gjithmone duhet te jete kontrolli i sa here eshte karikuar telefoni, me pak rendesi kane llamarinat. Ose me mir mos e blini.

Per cmim te mire
Huawei #1
Xiaomi #2

Per cilesi ne cdogje Samsung, sidomos Note-t nga 8 tek 20 qe jane blind.
Po fol atq di dhia cesht tagjia ?

Back
Lartë