• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ishët/tuaj

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Pas një ndarje , a do të pranonit të ishit miq me ex-in tuaj ?!
Po me shokët shoqet e tij/saj?

po dhe jemi miq te mire ?zihemi akoma pak sepse jemi tipat te tille por ja vlen ta kesh mik ???xhann

po dhe jemi miq te mire ?zihemi akoma pak sepse jemi tipat te tille por ja vlen ta kesh mik ???xhann
Po them pas ndarjes jo gjate marrdhënies.

Ne menyre kategorike. Jooooooooooo
As sdo te pranoja shoqe....
Madje madje dhe dhuratat do ju acktheja tecgjitha mbrapsh
Imagjino dhe cakmakun we ma kishte bere dhurate ishi I'm sado qe pa gas s dhe ate jam Kam kthyer......
Ndersa mua mu kthyen nja 25 pale komplete Tanga e sytjena. Nja 20 karroca Pune llac still puder buzekuq. Etj etj etj
Ja shashe magjupes se pare qe takova ja fall you ti coj that
Shiti I thashe s mkane should I pale Tanga 5 kile Mish

Ne menyre kategorike. Jooooooooooo
As sdo te pranoja shoqe....
Madje madje dhe dhuratat do ju acktheja tecgjitha mbrapsh
Imagjino dhe cakmakun we ma kishte bere dhurate ishi I'm sado qe pa gas s dhe ate jam Kam kthyer......
Ndersa mua mu kthyen nja 25 pale komplete Tanga e sytjena. Nja 20 karroca Pune llac still puder buzekuq. Etj etj etj
Ja shashe magjupes secpare we takova
@iMp4Ct perkthe

??????

Jeta vazhdon... :D
Miq pergjithmone !

Eshte e rendesishme plak per mua qe nji femre kur ja fal zemren e ta shoh ne krahet e dikujt tjeter....... Po te dhifsha shoqnine
Dikijt we I Kam thirr o shpirt o zemer
E Kam te veshtire ti therras ne emer

Back
Lartë