Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po them pas ndarjes jo gjate marrdhënies.po dhe jemi miq te mire ?zihemi akoma pak sepse jemi tipat te tille por ja vlen ta kesh mik ???xhann
hahahhahaha pse merNcuq. Do i thosha hasta la vista in hell. Lol
edhe un kte po them jam ndar dhe pas ndarjes vendosem te jemi miq ?Po them pas ndarjes jo gjate marrdhënies.
hahahhahaha pse mer
hahahahha po kur nk ecen nk ecen m marrdhenia nejse esht mendimi jot nrm ?Kot per qejf. Lol
E ce dua per shoqe aman. Skam pak?! Lol
Une me ex e mi kam qene shok me to....madje me kan ftu dhe ne dasem kur jane martu![]()
hahah ftoji dhe ti kur te martohesh veteUne me ex e mi kam qene shok me to....madje me kan ftu dhe ne dasem kur jane martu![]()
Voci do behet prift qe ti vij graria e fshatit ti rrefehet. Lolhahah ftoji dhe ti kur te martohesh vete
tw behet cte doje m ?Voci do behet prift qe ti vij graria e fshatit ti rrefehet. Lol
@iMp4Ct perktheNe menyre kategorike. Jooooooooooo
As sdo te pranoja shoqe....
Madje madje dhe dhuratat do ju acktheja tecgjitha mbrapsh
Imagjino dhe cakmakun we ma kishte bere dhurate ishi I'm sado qe pa gas s dhe ate jam Kam kthyer......
Ndersa mua mu kthyen nja 25 pale komplete Tanga e sytjena. Nja 20 karroca Pune llac still puder buzekuq. Etj etj etj
Ja shashe magjupes secpare we takova
Urtttttt@iMp4Ct perkthe
Jeta vazhdon...
Miq pergjithmone !
Papuqe guqi@iMp4Ct perkthe