• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ignore

Sapo bëra?

Dy të fundit janë i njëjti..
Ajo e para nuk ështe aktive këtu por është gjetkë.
Nsr është çun i mirë. Jo konfliktual?
Nuk jane te 3 i njejti person ?

E kuptoj por ky opsion ignore ktu eshte i tille.
Nese une te bej ignore ty postimet e tua me dalin te mbuluara dhe mund ti shoh nese klikoj opsion shiko .
Ndersa ti mund ti shohesh postimet e mija pavarsisht faktit te mesiperm.

Mora shembull ty e veten per mos te krijuar ndonje keqkuptim.

Nese asht nje aspekt teknik i platformes, kuptoj, por duhet ndyshu platforme, ne menyre qe mos te kete diskriminime te tilla …

Nese asht nje aspekt teknik i platformes, kuptoj, por duhet ndyshu platforme, ne menyre qe mos te kete diskriminime te tilla …
Je tu thonë gabim.
Prsh. Unë nuk kam simpati për dikë( se lexoj dot) dhe e fus në ignorë. Personin që kam bërë unë ( se ka të njëjtin hall) më ka qejf. Ai/ajo nuk më futën. Ska arsye. Dhe deri këtu jemi ok. INJORIMI është personal. Dhe gjëja më e mirë që ka ky forum( për mua).
Në rastin kur unë dhe ti, shahemi, kunjëzohemi, bëjmë debate të forta, urrehemi..vendosim të dy të injorojmë njëri-tjetrin dhe shpëtojmë duke mos u lexuar përfundimisht.
Më kupton?
Injorimi është vetjak, personal jo universal.

• Pëlqej
Reactions: Dea
Ndakort, por duhet me respektu vullnetin e atij qe nuk don as ti lexohet komenti dhe as te lexoje komentin e personit ignore.

Per mua ignore as ae duhet te ekzistoje!
Pse Jo .. nuk e kemi obligim mi lexu gjerat qe jon alergjik per syt tan.. thjesht Ma para boj ignore se sa shkoj dom tu lakmu ??????

Je tu thonë gabim.
Prsh. Unë nuk kam simpati për dikë( se lexoj dot) dhe e fus në ignorë. Personin që kam bërë unë ( se ka të njëjtin hall) më ka qejf. Ai/ajo nuk më futën. Ska arsye. Dhe deri këtu jemi ok. INJORIMI është personal. Dhe gjëja më e mirë që ka ky forum( për mua).
Në rastin kur unë dhe ti, shahemi, kunjëzohemi, bëjmë debate të forta, urrehemi..vendosim të dy të injorojmë njëri-tjetrin dhe shpëtojmë duke mos u lexuar përfundimisht.
Më kupton?
Injorimi është vetjak, personal jo universal.
Une do preferoja te ishte si block ne fb . mos te jete mundesia me u lexu fare ? Ashtu do beja dhe disa te tjere ?

Asnje.
Me pelqen te lexoj pak nga te gjithe,dega qe kam dashur shume te studioj ka te bej me personalitet dhe tip te ndryshme,ne munges te saj ketu me jepet mundesia te bej direkt mastrein.

Back
Lartë