Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me fakteSapo bëra?
Fakte moj me foto
I kom ngja vellavit tem ?Ec te hugs sa embel ke fol
Me dashje i kam 4 . Nje femer a aruese qe nuk eshte aktive . Dhe 3 meshkuj qe me duken te njejte .
Duhet me ken kofidencale ??..Fakte moj me foto
Ti e kishe bosh , kollaj ashtu ?Sapo bëra?
Bëra gjasme.Me fakte
Dy të fundit janë i njëjti..
Nuk jane te 3 i njejti person ?Dy të fundit janë i njëjti..
Ajo e para nuk ështe aktive këtu por është gjetkë.
Nsr është çun i mirë. Jo konfliktual?
E kuptoj por ky opsion ignore ktu eshte i tille.
Nese une te bej ignore ty postimet e tua me dalin te mbuluara dhe mund ti shoh nese klikoj opsion shiko .
Ndersa ti mund ti shohesh postimet e mija pavarsisht faktit te mesiperm.
Mora shembull ty e veten per mos te krijuar ndonje keqkuptim.
JooNuk jane te 3 i njejti person ?
Nuk di gje nga kjo pjese.Nese asht nje aspekt teknik i platformes, kuptoj, por duhet ndyshu platforme, ne menyre qe mos te kete diskriminime te tilla …
Nuk di gje nga kjo pjese.
Por qe per mendimin tim sja vlen me u lodh fare fundja e ke vete ne dore ke don me lexu e ke jo.
Je tu thonë gabim.Nese asht nje aspekt teknik i platformes, kuptoj, por duhet ndyshu platforme, ne menyre qe mos te kete diskriminime te tilla …
Pse Jo .. nuk e kemi obligim mi lexu gjerat qe jon alergjik per syt tan.. thjesht Ma para boj ignore se sa shkoj dom tu lakmu ??????Ndakort, por duhet me respektu vullnetin e atij qe nuk don as ti lexohet komenti dhe as te lexoje komentin e personit ignore.
Per mua ignore as ae duhet te ekzistoje!
Une do preferoja te ishte si block ne fb . mos te jete mundesia me u lexu fare ? Ashtu do beja dhe disa te tjere ?Je tu thonë gabim.
Prsh. Unë nuk kam simpati për dikë( se lexoj dot) dhe e fus në ignorë. Personin që kam bërë unë ( se ka të njëjtin hall) më ka qejf. Ai/ajo nuk më futën. Ska arsye. Dhe deri këtu jemi ok. INJORIMI është personal. Dhe gjëja më e mirë që ka ky forum( për mua).
Në rastin kur unë dhe ti, shahemi, kunjëzohemi, bëjmë debate të forta, urrehemi..vendosim të dy të injorojmë njëri-tjetrin dhe shpëtojmë duke mos u lexuar përfundimisht.
Më kupton?
Injorimi është vetjak, personal jo universal.