• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fraza e ditës.

ME TË VËRTETË PAS VËSHTIRËSIVE VJEN LEHTËSIMI​

Ka mundësi të ndiheni të pikëlluar për një çështje dhe ndoshta të qani, ashtu si qan nevojtari.
Ju flini, po Allahu nuk fle në rregullimin e çështjeve tuaja.
Ndaluni pak…!
Ai në fshehtësi jua rregullon çështjet, dhe ju nëse do t’i dinit ato, do të qanit nga gëzimi.
Mos u brengosni nëse Allahu jua vonon arritjen e asaj që ju e doni dhe mos u ndieni keq nga përcaktimi.
Dhe mos u brengosni nëse detyroheni të jetoni në kushte që ka mundësi t’ju dhemb…
Po ju, bëni durim dhe buzëqeshuni, ngase Allahu me gjithë mëshirën tha se: “Me të vërtetë, pas vështirësisë – vjen lehtësimi!”. (El-Inshirah: 5)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Një femër e suksesshme është ajo që mund të ngrejë kështjella të larta nga gjithë gurët që hedhin drejt saj !

8624507F-F5A0-4544-B1D7-C11B785EC30A.jpeg

"Nuk më bëhet vonë për paratë. Unë po planifikoj t'i jap të gjitha të varfërve dhe të ndërtoj shtëpi për të pastrehët. Unë nuk besoj në lënien e parave fëmijëve të mi. Është keq për ta. Ju e shihni se si të gjithë ata fëmijë të pasur të llastuar që kanë trashëguar janë në rrëmujë në jetën e tyre".

- Tyson Fury

Nese ti do perkulesh do tu japesh mundesin te te perdorin si ure te paaftet per ta ndertuar vete nje te till.✌

Ajo qe eshte e jotja do te vi pavarsisht dobesise tende dhe ajo qe nuk eshte e jotja, nuk do ta arrish as me fuqine tende! ✌

Back
Lartë