• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fraza e ditës.

Më vendosën kaq shumë thika nga pas, sa kur më dhurojnë një lule në fillim as nuk e kuptoj se çfarë është.
Duhet kohë...!
FB_IMG_1626328627051.jpg- Charles Bukowski -

Fraza e dites per veten esht,o kur e din se sri 5 min ulur po 15 a ma shum pse ulesh ne dysheme tani sun cohesh se trok mjedisi e shpina,ulu mir oj lole,su musha mend jo,kam me vdek budallic pz?

Mos harroni: ju jeni të zhgënjyer vetëm nga ata njerëz të cilëve u keni dhënë shum rëndësi

Ky ësht përkthimi @ZEUS ?

U ndala sot ne nje tabakine per ti bler nje paket cigare vllai: dhe po flisja me Pronarin e tabakines lidhje me masken e me tha:

On a de la gueule non on a pas de couille:

Ne kemi goje por s’kemi B..e per te reaguar!

Mendoj qe dhe populli yne jemi kshtu: kemi goje e gishta per te folur ne Rrjete Sociale, por nuk kemi Zemer per te ber ndryshime!

Back
Lartë