• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Formoni fjali me nofkat e antarve....!

Një ditë të bukur më shkoi mendja për @Caramele @Zana .Mendova të shkoj në dyqan e ti blej.Kur po ecja më ndaloi @POLICI . Patentën më tha.
Doni ju që e kisha harruar në shtëpi.I hodha një vështrim si nëpër filmat turke me @Aşk e u hutua ?.Ik se po t'a fal më tha.
E nejse u nisa duke shkuar kur më ndalon roja i marketit,ku e ke maskën më tha. @Pfff sa më mërziti,gjith këto telashe për ca @Caramele .
Duke kontrolluar raftet u përplasa me një @ÇunZeshkan .Po më shihte si i hutuar @Palaçoja .
Cfarë ke që më sheh si @Kasapi që do me ther kafshët e pyes unë.
Më fal tha po u hutova nga gjithë kjo @BukurosheBomb që kam përballë ?
Epo ky është @Kulmi i them un,mir që më përplase por më bën dhe ca komplimente idiote fare.
Iki gjith @Nerv a tek kasa të paguaj @Caramele t që mora.
Kur dal përjashtë shoh që kishte filluar @Dëbora e përzier me shi.Bo bo thash,dhe një herë që u bëra @Rrelse do më prishen flokët.Aty më vjen një rrufe nga @⚡ZEUS⚡ dhe më del gjumi.

Lesh e li e kam bo ?
@Endri_ mtare e mirë, sa ta kam @Inna^ tin ?
Mua më shfaqet në ëndërr @Qerosi që qëlloi edhe @MuSTaNG por unë dua një si @Paridi të hapim kutinë e @Pandora ?

Një ditë të bukur më shkoi mendja për @Caramele @Zana .Mendova të shkoj në dyqan e ti blej.Kur po ecja më ndaloi @POLICI . Patentën më tha.
Doni ju që e kisha harruar në shtëpi.I hodha një vështrim si nëpër filmat turke me @Aşk e u hutua ?.Ik se po t'a fal më tha.
E nejse u nisa duke shkuar kur më ndalon roja i marketit,ku e ke maskën më tha. @Pfff sa më mërziti,gjith këto telashe për ca @Caramele .
Duke kontrolluar raftet u përplasa me një @ÇunZeshkan .Po më shihte si i hutuar @Palaçoja .
Cfarë ke që më sheh si @Kasapi që do me ther kafshët e pyes unë.
Më fal tha po u hutova nga gjithë kjo @BukurosheBomb që kam përballë ?
Epo ky është @Kulmi i them un,mir që më përplase por më bën dhe ca komplimente idiote fare.
Iki gjith @Nerv a tek kasa të paguaj @Caramele t që mora.
Kur dal përjashtë shoh që kishte filluar @Dëbora e përzier me shi.Bo bo thash,dhe një herë që u bëra @Rrelse do më prishen flokët.Aty më vjen një rrufe nga @⚡ZEUS⚡ dhe më del gjumi.

Lesh e li e kam bo ?
Menjemodhe ?

Mirmbrema @news24 .

Dini gje te cili canal televiziv jepet @BigBrother Vip ??‍♀️
Mora vesh se aty do hyjne krejt kto Vipat e @Netedy , si Princi @GLAUK , Daja @Noah , Londinezi @Çomi e plot te tjere ...?

@STONE_HEAD me informo nga @radio per vajzat cdo bejne se djemt sonte do jene duke pare sportin matan @Fushekruje47 ?

Ndersa pres pergjigjen po lexoj me @Durim121 ndonje @Liber8 pastaj do degjoj kengen e @Tixhe s ...e do ju pershendes dhe ju nga @zemrapzz e bardhe si @Dëbora ?
sot gocat qef cunat tu pa ndeshjen?????

• Përqafime
Reactions: Dea
Back
Lartë