Gati kjo ????????? jo vec cunat????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gati kjo ????????? jo vec cunat????????
Fort e shajsht je?Kaq e shijshme dukem?????
qyqja a si me te ik gold nga dora??????????????Gati kjo ?
Lene mo ????qyqja a si me te ik gold nga dora??????????????
ma le sma le e mar vet un????????????Lene mo ????
@Endri_ mtare e mirë, sa ta kam @Inna^ tin ?Një ditë të bukur më shkoi mendja për @Caramele @Zana .Mendova të shkoj në dyqan e ti blej.Kur po ecja më ndaloi @POLICI . Patentën më tha.
Doni ju që e kisha harruar në shtëpi.I hodha një vështrim si nëpër filmat turke me @Aşk e u hutua ?.Ik se po t'a fal më tha.
E nejse u nisa duke shkuar kur më ndalon roja i marketit,ku e ke maskën më tha. @Pfff sa më mërziti,gjith këto telashe për ca @Caramele .
Duke kontrolluar raftet u përplasa me një @ÇunZeshkan .Po më shihte si i hutuar @Palaçoja .
Cfarë ke që më sheh si @Kasapi që do me ther kafshët e pyes unë.
Më fal tha po u hutova nga gjithë kjo @BukurosheBomb që kam përballë ?
Epo ky është @Kulmi i them un,mir që më përplase por më bën dhe ca komplimente idiote fare.
Iki gjith @Nerv a tek kasa të paguaj @Caramele t që mora.
Kur dal përjashtë shoh që kishte filluar @Dëbora e përzier me shi.Bo bo thash,dhe një herë që u bëra @Rrelse do më prishen flokët.Aty më vjen një rrufe nga @⚡ZEUS⚡ dhe më del gjumi.
Lesh e li e kam bo ?
Nuk kerkoj ideale? mjafto ti kete kembet si shishe birre ??
Cfarë moj ?ma le sma le e mar vet un????????????
Është @Babydoll si @Miss pz ?Ku jeni moj? Mos ju mbulojë @Hija se na duhet një @Miss me këmbët si birrë, @zemrapzz më dridhet se mos i humb @Durim121 dhe vërtetë bëhet @ProblemSerioz
Po e gjeta, do ta dërgoj në @messenger ??
Menjemodhe ?Një ditë të bukur më shkoi mendja për @Caramele @Zana .Mendova të shkoj në dyqan e ti blej.Kur po ecja më ndaloi @POLICI . Patentën më tha.
Doni ju që e kisha harruar në shtëpi.I hodha një vështrim si nëpër filmat turke me @Aşk e u hutua ?.Ik se po t'a fal më tha.
E nejse u nisa duke shkuar kur më ndalon roja i marketit,ku e ke maskën më tha. @Pfff sa më mërziti,gjith këto telashe për ca @Caramele .
Duke kontrolluar raftet u përplasa me një @ÇunZeshkan .Po më shihte si i hutuar @Palaçoja .
Cfarë ke që më sheh si @Kasapi që do me ther kafshët e pyes unë.
Më fal tha po u hutova nga gjithë kjo @BukurosheBomb që kam përballë ?
Epo ky është @Kulmi i them un,mir që më përplase por më bën dhe ca komplimente idiote fare.
Iki gjith @Nerv a tek kasa të paguaj @Caramele t që mora.
Kur dal përjashtë shoh që kishte filluar @Dëbora e përzier me shi.Bo bo thash,dhe një herë që u bëra @Rrelse do më prishen flokët.Aty më vjen një rrufe nga @⚡ZEUS⚡ dhe më del gjumi.
Lesh e li e kam bo ?
Thash po bëj si interestorante dhe unë njëherë ?Menjemodhe ?
sot gocat qef cunat tu pa ndeshjen?????Mirmbrema @news24 .
Dini gje te cili canal televiziv jepet @BigBrother Vip ??
Mora vesh se aty do hyjne krejt kto Vipat e @Netedy , si Princi @GLAUK , Daja @Noah , Londinezi @Çomi e plot te tjere ...?
@STONE_HEAD me informo nga @radio per vajzat cdo bejne se djemt sonte do jene duke pare sportin matan @Fushekruje47 ?
Ndersa pres pergjigjen po lexoj me @Durim121 ndonje @Liber8 pastaj do degjoj kengen e @Tixhe s ...e do ju pershendes dhe ju nga @zemrapzz e bardhe si @Dëbora ?
Ste shkon ?Thash po bëj si interestorante dhe unë njëherë ?
per taramele is dhafi???????????????Cfarë moj ?
E di ???Ste shkon ?
?