Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ka akoma nga ata,??Te fjala qe e flet njehere dhe se kthen me
Mund tket disa por me intrigat dhe palacolliqet qe ka arritur shoqeria ditet e sotme...normale nuk dalin dot kunder rrymes edhe te duan...prandaj drejt zhdukjes janeKa akoma nga ata,??
Pz e mamMund tket disa por me intrigat dhe palacolliqet qe ka arritur shoqeria ditet e sotme...normale nuk dalin dot kunder rrymes edhe te duan...prandaj drejt zhdukjes jane
Kaluan festat hiqe pra se e kam ngatrruar dhe une njady here ??? dhe me ZanaPz e mam
Lexu 3 heere kte postim , e spo kujtohesha kur e shkrujta'
Fotoja e profilit me ngaterrou???
Mendova se po thuaje për Zeusin lol ?O te vdes une per makaronat ?
hahah sidomos kur maten me nje femer ababab aty te thyjn ne mes nga forca gahahahahahIshalla njeher nuk egziston kjo teme ?
Ateher nuk e kam fjalen per forcen e thyerjes se brinjve,nah ?
Sipas meje forca e nje mashkulli duket tek buzeqeshja e lumtur femres qe ka pran?
Ajo eshte forc jo llafe ?duhet treguar qe ka burra ketu,ngrije zerin po deshe se brinjet e thyera do ti numurosh tek-tek.hahah sidomos kur maten me nje femer ababab aty te thyjn ne mes nga forca gahahahahah
Edhe si shaka është mjaft negative ?@ZEUS Cfare ndodhi,?
Mos me thuaj qe nuk kuptove ironin,?
Brenda saj ka nje moral dhe ketu ku jemi.?Edhe si shaka është mjaft negative ?
Kete doja te lexoja ??Forca e nje burri eshte tek besa dhe fjalet qe thote dhe i mbane!