• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Forca e nje mashkulli.

Mund tket disa por me intrigat dhe palacolliqet qe ka arritur shoqeria ditet e sotme...normale nuk dalin dot kunder rrymes edhe te duan...prandaj drejt zhdukjes jane
Pz e mam
Lexu 3 heere kte postim , e spo kujtohesha kur e shkrujta:('
Fotoja e profilit me ngaterrou???

Forca e nje mashkulli eshte t'ja jap hakun cdo gjeje qe i takon si mashkull. Te jete mesues aty ku duhet, edukator aty ku duhet, bashkeshort si duhet, luftetar ne kohen dhe vendin e duhur, i drejte dhe i bute ku duhet. Me fjale tjera, forca e nje mashkulli eshte cdo gje tjeter qe s'ka t'beje me boten e femres.

Ishalla njeher nuk egziston kjo teme ?

Ateher nuk e kam fjalen per forcen e thyerjes se brinjve,nah ?

Sipas meje forca e nje mashkulli duket tek buzeqeshja e lumtur femres qe ka pran?
hahah sidomos kur maten me nje femer ababab aty te thyjn ne mes nga forca gahahahahah

Po pse mo une qe nuk mbaj fjalen dhe nuk jam i beses nuk qekam burr ?

Back
Lartë