Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jam plotesisht dakort me mendimin tend. Cdo femer ka vecantine e saj.Kjo si pytje eshte e ndertuar gabim sepse e bukura dhe mendjelehtesia sjane te kundertat e nj-tj.Mbi te gjitha,e bukura eshte subjektive dhe cdo femer eshte e bukur ne menyren e vet.
Gruja ime filozofe....???femra krijesa me e bukur me e vecant .nuk eshte mendje lehte por I mendon njerzit si vetja qe jan engjej. dhe pse shpesh here ben sikur nuk sheh per te mos lenduar njerez
hahahha he more ti se per pak sa nuk ta futa me fshese kokees ?????Gruja ime filozofe....???
ndonjehere e kthen antenen nga drejtimi i duhur dhe tiVaret nga kallupi, si meshkujt ashtu dhe femrat nuk jane njesoj!
ja bisha ime foli dashuri qit nga goja drit tyyy????????Pa femra skeni t’gjall po mos thoni mendje lehta,,edhe kur ben si mendje lehte ka arsyet e veta,.kshtu qe femra eshte krijesa me e bukur.
Gjithmone ekzakt ?Pa femra skeni t’gjall po mos thoni mendje lehta,,edhe kur ben si mendje lehte ka arsyet e veta,.kshtu qe femra eshte krijesa me e bukur.
ne cunave na thot plaka qe jemi me te bukurPa femra skeni t’gjall po mos thoni mendje lehta,,edhe kur ben si mendje lehte ka arsyet e veta,.kshtu qe femra eshte krijesa me e bukur?
Dashuri je ty qe inspirohem nga femrat me mendje te bukur kshtuja bisha ime foli dashuri qit nga goja drit tyyy????????
po ka e nje tjeter nese mashkulli do matej me gjatesi gomar do ja kish kalu?????Pyetjen e ke bere tamam ti re vlla, je mbeshtetur tek ajo shprehja popullore qe thote: "Femra floket i ka te gjata, e mendt e shkurtra"!????
Zemra e bukur ti jepo ka e nje tjeter nese mashkulli do matej me gjatesi gomar do ja kish kalu?????
Me fal,cfare do te thote kallupi?Varet nga kallupi, si meshkujt ashtu dhe femrat nuk jane njesoj!
zemer cdo femer ka bukuri ne shpirt jep jett ????Dashuri je ty qe inspirohem nga femrat me mendje te bukur kshtu?
?????e ti zemerZemra e bukur ti je![]()