• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Femra, krijesë e bukur apo mendje lehtë?

Faleminderit shume se e mesova dhe une??
asgje zemer asnje nuk eshte I ditur te gjithe kemi gjera per te mesuar nga njeri tjeter nuk ka as turp asgje per mos dite dicka eshte turp te thush e di kur nuk d di dicka jo me mesu fare ???

• Super Dashuri
Reactions: .
Femra eshte 1 miks ?????‍♀️? as zoti qe e ka krijuar se kupton dot ca eshte lol gjithsesi radhitet ne top 3 te krijesave me te rendesishme ne sistemin ton diellor ?!

lesht, ku jam i bukur une :p
po hajt do mesojne qe te genjejne mir :p
Nuk E thojn per kot ata,,se nrm eshte femija vet dhe eshte ma i mire se te gjith,,por ata te njohine shum se kush tjeter ,ta njohin dhe zemren,ndaj je me i miri i tyre me ate qe flet e vepron se jo a je sy blue apo jeshile etj,kjo pjese eshte verem per nje femer deri sa nuk te njeh personalitetin tend zemern tende,me pas dhe ajo do te thot/mendoj si plaka si thua ti,,prunderit me sakt.

Femra eshte 1 miks ?????‍♀️? as zoti qe e ka krijuar se kupton dot ca eshte lol gjithsesi radhitet ne top 3 te krijesave me te rendesishme ne sistemin ton diellor ?!
Epo nese eshte femra ajo ,e gjith varet nga ty/ju pse nuk ja zgjon dashurin pozitive qe ka po ate negative,

Kjo si pytje eshte e ndertuar gabim sepse e bukura dhe mendjelehtesia sjane te kundertat e nj-tj.Mbi te gjitha,e bukura eshte subjektive dhe cdo femer eshte e bukur ne menyren e vet.
Bukuria dhe mendjelehtesia mendoj se jan te kunderta
Vertete, se dija prz vec se e kam degjuar babin ta thote se njeriu edhte sipas kallupit?
Hahaha sa e madhe je

• Kiss
Reactions: .
Back
Lartë