Kete e kam kuptuar dhe shpresoj te behemi 3 lol ndonje @Mignonne prsh nuk them jo?Nuk du burr me jo . Mkan ardh nmaj nhundes.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kete e kam kuptuar dhe shpresoj te behemi 3 lol ndonje @Mignonne prsh nuk them jo?Nuk du burr me jo . Mkan ardh nmaj nhundes.?
Ma bej hallall ..budallai une per pak e besova lol@Mignonne ben kot se do 3komsha .?
Po mos ma shpresa kot as per dyshe as treshe .?
Dhe mu mishi puckurriza kot . Sje vetem ti bualla jo .?Ma bej hallall ..budallai une per pak e besova lol
Te shkuara..do jesh ftohur dhe ke ethe ?Dhe mu mishi puckurriza kot . Sje vetem ti bualla jo .?
Fëlëmë sa gjentil.?Te shkuara..do jesh ftohur dhe ke ethe ?
Me fakte me gjona ?un sfal tradhti . Mund te fal ato qe si shoh jo kto haptazi . ?
View attachment 121584View attachment 121585View attachment 121586
U bo dhe ky delenxhi me tradhtu .?
P.s ku me bjen ne pjes kta aventurière mu ???
Normale.? ska lojna me mu .?Me fakte me gjona ?
Te kap ne flagrance ti ??Normale.? ska lojna me mu .?
E bukura Eshte se tha: nuk Eshte ashtu si duket .( ka pa filma shum ?)Te kap ne flagrance ti ??
Ke ke dhe t kqija ti ?, po sti kan von ne dukje ?E bukura Eshte se tha: nuk Eshte ashtu si duket .( ka pa filma shum ?)
U me marrç te kuqen . ( qe skam hic ). ??
Un gjithmone kam then :Ke ke dhe t kqija ti ?, po sti kan von ne dukje ?
Dhe njerezit perfekt nuk ke ci don ?Un gjithmone kam then :
Perfektesia nuk ekziston. ??
Nuk ka perfekte . Vec atij nalt qe na ka kriju .?Dhe njerezit perfekt nuk ke ci don ?
Disa njerez terhiqen nga njeri tjetri per shkak se nuk jan perfekt ?Nuk ka perfekte . Vec atij nalt qe na ka kriju .?
Ah ka qen dhe Baba jem. ?
mashkull tjeter nuk kam pa ..![]()
Un jam tu fjet njehere . Nuk du me terheq njeri .?Disa njerez terhiqen nga njeri tjetri per shkak se nuk jan perfekt ?
Shkoi muhabeti terhiq e mos e kput ?Un jam tu fjet njehere . Nuk du me terheq njeri .?
Jo jo vetem me shtytje derisa te lindi perfekti.?Shkoi muhabeti terhiq e mos e kput ?
E paske nda mendjen me e pas nji perfekt ??Jo jo vetem me shtytje derisa te lindi perfekti.?
Nuk ka lind . Kur te lindi mu mka mbi bari .?E paske nda mendjen me e pas nji perfekt ??