Pse ke fillu me mbjell bar kshu ? ??Nuk ka lind . Kur te lindi mu mka mbi bari .?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse ke fillu me mbjell bar kshu ? ??Nuk ka lind . Kur te lindi mu mka mbi bari .?
Eeeee. Pse ke ble korrese ti ? ?Pse ke fillu me mbjell bar kshu ? ??
He jepi mos ki turp ??Une as kom as do kem se prz do mvejn vulen veramente ????????
??? sa i kan ron lale ?He jepi mos ki turp ??
Do i lexoj pas pak se hyna ne Gjermani e Skam shume vale ?
Seksollogie ? po ska gjo afer ishje ?@Plusbellelavie si zysh fizike bo ti ??
?? une sdi vetem matematike jam as spathi ??Seksollogie ? po ska gjo afer ishje ?
Dil ke rrethi se jam tu ardh e te mesoj una .?? une sdi vetem matematike jam as spathi ??
Bo magji ai ?@Llaqi Pse qesh ti kafsh mos ke gje gisht qe nuk Po me ecin martesat mu ? ?
Une pranej rrija qeros se zuna fryke kur thojshin qe te lidhin ??????????Bo magji ai ?
Ahhhh po floket smundet me na shkul ai ?Une pranej rrija qeros se zuna fryke kur thojshin qe te lidhin ??????????
Me mjekrren nuk u bonte pranej e kam rrit ???? po ty ste thojn pse pin? Se mu mshofin si pijanec kto ??? pa ja lyp dhogaride me bo nai gabim drejtshkrimor ??? dasho ???Ahhhh po floket smundet me na shkul ai ?
Vec nga foto nese mundet me i bo magjit ??
Ahahahhaha e dehur sonde me ?Me mjekrren nuk u bonte pranej e kam rrit ???? po ty ste thojn pse pin? Se mu mshofin si pijanec kto ??? pa ja lyp dhogaride me bo nai gabim drejtshkrimor ??? dasho ???
Seriozisht e ke mi?? ?Bo magji ai ?