• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

EKSPERIENCA JETE!

Kam hup mbi baxhan e makines e kam gerthit fort duuuuuuuuuuuuuuuuua te qaaaaaaaj.
Budallik ne fak fliste pija jo une.?
Se mos vetem ti e une kemi pas eksperienca (budalliku)kur kur jemi dehur?edhe kta tjert qe bejn si "nderçem" kan pas te tilla, po u vje turp te trgojn???

Se mos vetem ti e une kemi pas eksperienca (budalliku)kur kur jemi dehur?edhe kta tjert qe bejn si "nderçem" kan pas te tilla, po u vje turp te trgojn???
Ne fakt un jam pijedshese por cesht e verteta e teproj shpesh????
Nji rast tjeter ka qen:
Binte shi me gjyma i themi ne...
Ishte muaji Janar koha e ftohte si dreqi,kam dal jasht tu kendu e tu i hek rrobat me radhe???? ama jo te gjitha.

Kur u bona tap i her ene qita cicat ne shesh dhe thash kush o burr t qis cicat ti shofim kush i ka mo tmedhoja
Mdoli gjumi se ma futi nruja shpull kelltapau tha cer shef ondrra mer depsez cica grash ene qy atehere spi mo se rri 3 dit me sy t nxi
Hahaahahahhhahahahhahahahhaaaaah thash se mosss noi gjo tjt

Piva I her shum edheeee dola jasht me shan nja 2 persona nxorra rrevolen i vrava edhe vjen policija vrava edhe 3 polic edhe ika ne aroport mora ni avjon peng vrava pilotin rrugs erdha ne belgjik aty me dul pija..mora kamjon erdha per Angli.

Back
Lartë