Fshije ateher , nuk e dija...Eshte nje tem e ngjashme.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fshije ateher , nuk e dija...Eshte nje tem e ngjashme.......
Po e bashkoj me tjetrenFshije ateher , nuk e dija...
Kam hup mbi baxhan e makines e kam gerthit fort duuuuuuuuuuuuuuuuua te qaaaaaaaj.ÇMENDURIA QE KENI BËRË KUR KENI QENE "TAPE"(I/E DEHUR)...
Se mos vetem ti e une kemi pas eksperienca (budalliku)kur kur jemi dehur?edhe kta tjert qe bejn si "nderçem" kan pas te tilla, po u vje turp te trgojn???Kam hup mbi baxhan e makines e kam gerthit fort duuuuuuuuuuuuuuuuua te qaaaaaaaj.
Budallik ne fak fliste pija jo une.?
Ne fakt un jam pijedshese por cesht e verteta e teproj shpesh????Se mos vetem ti e une kemi pas eksperienca (budalliku)kur kur jemi dehur?edhe kta tjert qe bejn si "nderçem" kan pas te tilla, po u vje turp te trgojn???
Hahaahahahhhahahahhahahahhaaaaah thash se mosss noi gjo tjtKur u bona tap i her ene qita cicat ne shesh dhe thash kush o burr t qis cicat ti shofim kush i ka mo tmedhoja
Mdoli gjumi se ma futi nruja shpull kelltapau tha cer shef ondrra mer depsez cica grash ene qy atehere spi mo se rri 3 dit me sy t nxi
Ajo tjetra o jet mjes per mjes ne oren 5 se di pse me shfaqet ene rri me pampers se dola dificit nga cercafet ene breket ?Hahaahahahhhahahahhahahahhaaaaah thash se mosss noi gjo tjt
Yyyyyt pervers i keqAjo tjetra o jet mjes per mjes ne oren 5 se di pse me shfaqet ene rri me pampers se dola dificit nga cercafet ene breket ?
Çfar uji pi ti ? ??Unë tapë jam gjithë kohës?
Ca jete ? ngjaka si kafja pa sheqer ????sjam be ndonjhere se spi alkohol
fis se ashtu e pi kafen pa sheqer?Ca jete ? ngjaka si kafja pa sheqer ????

Vlla, njehere piva vere aq shume, aq sa me solli makina ne shtepi.?Nuk pin maca ufull ?????
![]()
Prap mire qe nuk ke bertit ndyshe ahahahahahahahahahahahaha duuuuuu teeeee ....fjel ??Kam hup mbi baxhan e makines e kam gerthit fort duuuuuuuuuuuuuuuuua te qaaaaaaaj.
Budallik ne fak fliste pija jo une.?
JE pijshem ??Piva I her shum edheeee dola jasht me shan nja 2 persona nxorra rrevolen i vrava edhe vjen policija vrava edhe 3 polic edhe ika ne aroport mora ni avjon peng vrava pilotin rrugs erdha ne belgjik aty me dul pija..mora kamjon erdha per Angli.