Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Per mendimin tim ja beri mire sps ne cdo takim.qe ka ber sinti e kam gjykuar per ceshtjen e "Virgjeris" edhe sindi nga menyra se si e ka.par me Fatjonin reagoj besoj ne ate menyreOk inat mund ta kesh. Po ne rradh te pare, Melisa e kishte me Mevlanin dhe mbi te gjitha Sindi nuk kishte te drejt ta ofendonte ne ate menyre para gjithe Shqipetareve. Sindi u tregua shume budallack me ate qe bere. Naive
Shiko tani MoS ja fut kotAjo se kishte fare me sindin por me mevlanin. Sic i tha dhe ana mevlanit qe seksi kishte rendesi per te 200% dhe vete zgjedh nje gic te virgjer. Sindi sheh puntaten ne youtube dhe vjen te nesermen e karikuar
Ketu ke te drejt se e kan bere viregjerin e saj si leck per te lar pllakat. Veç virgjerin i permendnin, asnje cilesi tjeterPer mendimin tim ja beri mire sps ne cdo takim.qe ka ber sinti e kam gjykuar per ceshtjen e "Virgjeris" edhe sindi nga menyra se si e ka.par me Fatjonin reagoj besoj ne ate menyre
kur ta provosh hajd se flasim ???Shiko tani MoS ja fut kot
Se nmes ishte sindi
A thu ti se esht naj shkenc me bo seks
E ska faj Po pz me degradu deri ne at me i thon ti shkon me gjith per ni kafe
Turp !
Ama dhe melisa nuk kujdeset ca thot deri diku 2-ja kan tdrejt
Ik moj ne gjume ti!!Shiko tani MoS ja fut kot
Se nmes ishte sindi
A thu ti se esht naj shkenc me bo seks
E ska faj Po pz me degradu deri ne at me i thon ti shkon me gjith per ni kafe
Turp !
Ama dhe melisa nuk kujdeset ca thot deri diku 2-ja kan tdrejt
Çke o shefe? Po ti e virgjer je? Teme e nxeht per momentin.????
???Ik moj ne gjume ti!!
Ju lenci nam heÇke o shefe? Po ti e virgjer je? Teme e nxeht per momentin.
Na doli boja fare. Une psh i virgjer jam dhe jam krenar. Skam turp ta pranoj.Ju lenci nam he![]()
Po ashtu dhe uneNa doli boja fare. Une psh i virgjer jam dhe jam krenar. Skam turp ta pranoj.
Miloooo ??Açaj uan
jam ne kafe, do e shoh pastaj@Socialdisexpert a pe sheh ?
Po pra, sa e pash ne youtube. Ç'ishte ajo sjellje? Sikur me qen Elvisi ndonje hamshor asgan ??? Hej Zot i madh, u perveluan gocat. Nuk eshte as i pashem.Kjo Ana e 2 e lshoi veten pas Elvisit ???
Jalla mi gra permbahuni pak.
E zeza kshu eshte kur ke koh pa pare meshkuj me sy.
????