Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Et kari stoNdasem lalit?
Rrelsja famën e ka@Rrelse me duket se u be nje vend bosh per ty aty
Lere se plasi keq ??Sindi sot qenka bere si shpirt. Shyqyr nje make up i mire. Po me vjen keq per Mevlanin se e do
Akoma te acaj one ti zemra ka daj caj kallamoqi per 3 or te ben ? ????Rrelsja famën e ka
Burrin e ka
Në tv punoj
Veç açaj uan më mungo lol
Po ti ne tv je, nuk ke mundesi te takosh Boren? I ben ofert dhe forumisteve.Rrelsja famën e ka
Burrin e ka
Në tv punoj
Veç açaj uan më mungo lol
Po pra, sot qe ishin bere te gjitha si yll, sot e gjeten sherrinLere se plasi keq ??
forumi eshte plot e perplot me "Andi"Un Dua Andin hmmmm.
Tani deri diku kishte tdrejt sindiPak e pa pjekur sindi. Nuk e perballon dot presionin qe te jep televezioni se nuk ia pati me te keq Melisa. Me vje keq per melisen
Ajo se kishte fare me sindin por me mevlanin. Sic i tha dhe ana mevlanit qe seksi kishte rendesi per te 200% dhe vete zgjedh nje gic te virgjer. Sindi sheh puntaten ne youtube dhe vjen te nesermen e karikuarTani deri diku kishte tdrejt sindi
Se sesht hera par si melisa ja permen seksi
A thu se vetem melisa di me bo e asni tjtr
Po dhe ta ofendonte ne at menyr jo
Ta kishte menaxhu situaten pak me mire sdo sillte kto trazira
Edhe une e du Andin sta lej ty ???Un Dua Andin hmmmm.
Asaj mire ja beri pz femra qe kam me shume inat ajo eshte ?Po pra, sot qe ishin bere te gjitha si yll, sot e gjeten sherrin
Waaa mberi diss i plq.melisa kti?Asaj mire ja beri pz femra qe kam me shume inat ajo eshte ?
Ok inat mund ta kesh. Po ne rradh te pare, Melisa e kishte me Mevlanin dhe mbi te gjitha Sindi nuk kishte te drejt ta ofendonte ne ate menyre para gjithe Shqipetareve. Sindi u tregua shume budallack me ate qe bere. NaiveAsaj mire ja beri pz femra qe kam me shume inat ajo eshte ?
Ne paraqitje po me plq dhe kankarakter te fort. Besoj se di ta fortesoj edhe karkterin e nje mashkulliWaaa mberi diss i plq.melisa kti?