Rri ti me rrjet tjetri ???Oooooo lali jemi ne forum ktu,jo ne perputhen??????????
Respekte???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rri ti me rrjet tjetri ???Oooooo lali jemi ne forum ktu,jo ne perputhen??????????
Respekte???
Ahahhaahhaahahhahahaha fole ti shejton?Rri ti me rrjet tjetri ???
Lere mi se veç ju te 3ja jeni me karakter ne tjerat bishti kandarit ?Oooooo lali jemi ne forum ktu,jo ne perputhen??????????
Respekte???
U bone xelozeeeee tiiiiiiii ????Lere mi se veç ju te 3ja jeni me karakter ne tjerat bishti kandarit ?
Shejton un ? hahahaha ska naj gjo mi se ai tha cin e terheq dhe rrespekton me shum ska lidhje me perputhen se sju ftoi ne takim ?Ahahhaahhaahahhahahaha fole ti shejton?
Jo shpirt une skam.pse behem xheloze karakterin e kam per vete e kam te virgjer sma cek kush ??U bone xelozeeeee tiiiiiiii ????
Hahahhahaaahahahahahahaahhahaha ta haj zemren un ty shaka ika lovju ???Jo shpirt une skam.pse behem xheloze karakterin e kam per vete e kam te virgjer sma cek kush ??
Ca do me trregu qe je si ajo sindi ti ?Jo shpirt une skam.pse behem xheloze karakterin e kam per vete e kam te virgjer sma cek kush ??
?????????????Ca do me trregu qe je si ajo sindi ti ?
Ca do me trregu qe je si ajo sindi ti ?
Po edhe ndoshta ?
Neten jet tpucccc ❤????Hahahhahaaahahahahahahaahhahaha ta haj zemren un ty shaka ika lovju ???
Nrm qe cfare ndiejm shprehim ?@FIeRaKe
Ashtu e ndjeve ashtu e bere ? dmth e the hahahaha shaka po boj
Te kerkoj ndjes por u karikova nga perputhen, prej takimit qe pash. Dhe thon pastaj qe Arjoni sdi te artikuloj fjalet, he praOooooo lali jemi ne forum ktu,jo ne perputhen??????????
Respekte???
Por jo gjithmone sepse shumica se thojn ate qe ndiejne! ? dhe ti jo cdo gjo qe ndjen e shpreh ? jo vetem ti po asnji nuk shpreh GJITHMONE ate qe ndjen najher e frenojm veten te gjith !Nrm qe cfare ndiejm shprehim ?
Ahhaahahhahhahahaha ske pse kerkon ndjes more respekte ty.Te kerkoj ndjes por u karikova nga perputhen, prej takimit qe pash. Dhe thon pastaj qe Arjoni sdi te artikuloj fjalet, he pra
Ka dal e modes kjo shprehje qekur e qiti Mevlani????@FIeRaKe
Ashtu e ndjeve ashtu e bere ? dmth e the hahahaha shaka po boj