??? Faleminderit o lilo por e kom gjet?Uroj mos te te qellojn me sic te kan qelluar o lila ndonje drogaxhi etj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
??? Faleminderit o lilo por e kom gjet?Uroj mos te te qellojn me sic te kan qelluar o lila ndonje drogaxhi etj.
Nuk ta kam merakun joooo.??? Faleminderit o lilo por e kom gjet?![]()
Njerez?Nuk ta kam merakun joooo.
po rritu e mos ofendo e te maresh njerez pergoj ?
Nuk ka lidhje me avokat se nuk po e bej te askujt por me the qe ne mengjes qe nuk u ngope kur te erdhi kolegia dhe une thjesht po te pysja per ca e kishe fjalen dhe nga shrimi te njoha se kush je. Ik tani po fillova te flas nuk do pushoj me pastajNjerez?
Klm se avokatet ?kurre s' bo vaki???
?Nuk ka lidhje me avokat se nuk po e bej te askujt por me the qe ne mengjes qe nuk u ngope kur te erdhi kolegia dhe une thjesht po te pysja per ca e kishe fjalen dhe nga shrimi te njoha se kush je. Ik tani po fillova te flas nuk do pushoj me pastaj
Sagapo ere file
Ti e di qe edhe un re file ??Sagapo ere file
Po re po une me shume.Ti e di qe edhe un re file ??
Po a the ti virtual bre dhe une virtual te fola??Nuk ka lidhje me avokat se nuk po e bej te askujt por me the qe ne mengjes qe nuk u ngope kur te erdhi kolegia dhe une thjesht po te pysja per ca e kishe fjalen dhe nga shrimi te njoha se kush je. Ik tani po fillova te flas nuk do pushoj me pastaj
Mire mire kur te vish ne durres me thuaj ta pijm nje kafe reale ?Po a the ti virtual bre dhe une virtual te fola??
Pse merzitesh tash??
Ca ka zemra? ?????
asgje ec te puth pak hajfoniiii??????????Ca ka zemra? ?
Meditatative dhe metaforike e kendshme... Urime!Mire mire kur te vish ne durres me thuaj ta pijm nje kafe reale ?
Ndaje menjen tash dhe ti ?ju dua krejtave![]()
Lum ti qe e ke thuaja perditeKisha shume kohe pa e then fjalen te dua,aman dje ja thash babit.
Se them kot ate fjal plus se nxjerr dot