bane bane se do bohem musliman 4 gra???????
Une isha duke bo gati pajen me u martu me ty se mthe tdu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bane bane se do bohem musliman 4 gra???????
Une isha duke bo gati pajen me u martu me ty se mthe tdu?
te duaa motra?????? flm zotit qe te kammm moter???????@Aşk ( te dua zemrushe ????
@STONE_HEAD ( te dua motrushe ????
@Plusbellelavie ( te dua Mon amour ???
po ti thujeeePaska plas dashuria ketu mo ca behet keshtu?
@Ablla te dua ??

Jo se une e mbaj sekret ?po ti thujeee
mir ma thujj muuuu???Jo se une e mbaj sekret ?
Je t’aime aussi mon amour ????@Aşk ( te dua zemrushe ????
@STONE_HEAD ( te dua motrushe ????
@Plusbellelavie ( te dua Mon amour ???
Qe e njeh naj shqiptar musliman me 4 gra,na informo, se duhet me e shti ne histori ...4 gra me dokumenta jo ato pas perdeve nuk quhen?bane bane se do bohem musliman 4 gra![]()
per bese o nja me burre 4 gra te 4 ne shpi i ka secillen nga nje kat osht golloborsQe e njeh naj shqiptar musliman me 4 gra,na informo, se duhet me e shti ne histori ...4 gra me dokumenta jo ato pas perdeve nuk quhen?
Ka shkuar te kruaj veshin e?????Sagapo
Nje djal qe i fillon emri me F ?Ka shkuar te kruaj veshin e?????
Ke do te besh ciloze bre????
Te dua -Ju dua ..per mua eshte e lehte ti them vetem femijeve te mi deri ne frymen e fundit ?Te thuash 'Te dua'
eshte shume e lehte,
Por ta praktikosh me te vertet dashurine
dhe ta shfaqesh ate eshte e veshtire.
Kur duam dike,
nuk mjafton ndjenja,
Duhet edhe ta shfaqim ate
dhe ta bejme pjesmarrese te jetes sone. ??
E si mos te biesh ne dashuri me keto fjale ?Te dua -Ju dua ..per mua eshte e lehte ti them vetem femijeve te mi deri ne frymen e fundit ?
Te tjereve pa perjashtim si them e lehte aq me teper e para ...nese ma shpreh dikush shume shume here .. po e ndjeva mund ti buzeqesh duke ia pohuar se edhe une e dua ?![]()
Nuk po shikoj shenja pikesimi ne fund te fjalise te kuptoj a eshte pyetje apo pohim ?E si mos te biesh ne dashuri me keto fjale ?
Mbas 6 muajsh ndoshta se tani eshte i xanem??????Nje djal qe i fillon emri me F ?
Uroj mos te te qellojn me sic te kan qelluar o lila ndonje drogaxhi etj.Asgje nuk di, se po te dije do flisje ndryshe ?
Por Une di aq shume gjera sa qesh?
Ec tani gerric bishtin ose shko mbaj qiri se F e ka afer sa per 100 nuk merret me bordello??????