• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E lehte te thuash "Te Dua"

Nuk është aspak e lehtë dhe në shumicën e rasteve është konfuze. Njerëzit kanë prirje të ngatërrojnë kuptimin e fjalës të dua kur janë të dashuruar, që si zakonisht zgjat maksimum një vit apo dy. Pastaj plas sherri lol
Mbase nuk duhen fajësuar njerëzit, emocionalisht të ngatërruar! ??‍♀️

Te thuash 'Te dua'

eshte shume e lehte,
Por ta praktikosh me te vertet dashurine
dhe ta shfaqesh ate eshte e veshtire.

Kur duam dike,
nuk mjafton ndjenja,
Duhet edhe ta shfaqim ate
dhe ta bejme pjesmarrese te jetes sone. ??
Te dua -Ju dua ..per mua eshte e lehte ti them vetem femijeve te mi deri ne frymen e fundit ?

Te tjereve pa perjashtim si them e lehte aq me teper e para ...nese ma shpreh dikush shume shume here .. po e ndjeva mund ti buzeqesh duke ia pohuar se edhe une e dua ?‍♀️

Te dua -Ju dua ..per mua eshte e lehte ti them vetem femijeve te mi deri ne frymen e fundit ?

Te tjereve pa perjashtim si them e lehte aq me teper e para ...nese ma shpreh dikush shume shume here .. po e ndjeva mund ti buzeqesh duke ia pohuar se edhe une e dua ?‍♀️
E si mos te biesh ne dashuri me keto fjale ?

• Turp
Reactions: Dea
Asgje nuk di, se po te dije do flisje ndryshe ?
Por Une di aq shume gjera sa qesh?
Ec tani gerric bishtin ose shko mbaj qiri se F e ka afer sa per 100 nuk merret me bordello??????
Uroj mos te te qellojn me sic te kan qelluar o lila ndonje drogaxhi etj.

Back
Lartë