• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E dashuron, kupton se eshte e/i martuar do vazhdoni me tej ??

Kan hobi kur ndajn te tjeret e te jen ne dukje qe shif sa e zote jam une ta marr nga dora
Jo nuk mendoj se ne meshkujt duam te ndajme sinqerisht, ne thjesht duam kenaqesine e mardhenjes intime, fakti qe partnerja mund te jete ne nje lidhje martesore e ben me te rrezikshme dhe “intense” do thoja

Bazuar ne ca kam pare dhe kaluar vete, shoh qe nje pjese e mire e femrave kan nje tendence pelqimi per djemte e martuar
Pse thua ti? Ke ndonje mendim pse ndodh kjo?? Ka te bej ekonomia ne kte mes?? Se une nuk besoj se e bejn nga dashuria 😁

Jo nuk mendoj se ne meshkujt duam te ndajme sinqerisht, ne thjesht duam kenaqesine e mardhenjes intime, fakti qe partnerja mund te jete ne nje lidhje martesore e ben me te rrezikshme dhe “intense” do thoja
Them per femrat une se smbahen me,sidomos ne Tiran bobo sheshit e tregojn.

Beqaret me duket nuk diken te bejn seks 😂🤪
Ehe ehe e di ca mora vesh sot, njera qe kam patur klas punon ne strip club, a thuaj ska pune tjeter ne Tiran,o zot ca kohe leshi po vjen. Madje as e ka prblm fare

Back
Lartë