Pastaj ne meshkujt sado qe e mohojme, vetem po nuk na ra rasti. Its the ugly truth thoBazuar ne ca kam pare dhe kaluar vete, shoh qe nje pjese e mire e femrave kan nje tendence pelqimi per djemte e martuar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pastaj ne meshkujt sado qe e mohojme, vetem po nuk na ra rasti. Its the ugly truth thoBazuar ne ca kam pare dhe kaluar vete, shoh qe nje pjese e mire e femrave kan nje tendence pelqimi per djemte e martuar
Kan hobi kur ndajn te tjeret e te jen ne dukje qe shif sa e zote jam une ta marr nga doraPastaj ne meshkujt sado qe e mohojme, vetem po nuk na ra rasti. Its the ugly truth tho
Jo nuk mendoj se ne meshkujt duam te ndajme sinqerisht, ne thjesht duam kenaqesine e mardhenjes intime, fakti qe partnerja mund te jete ne nje lidhje martesore e ben me te rrezikshme dhe “intense” do thojaKan hobi kur ndajn te tjeret e te jen ne dukje qe shif sa e zote jam une ta marr nga dora
Pse thua ti? Ke ndonje mendim pse ndodh kjo?? Ka te bej ekonomia ne kte mes?? Se une nuk besoj se e bejn nga dashuriaBazuar ne ca kam pare dhe kaluar vete, shoh qe nje pjese e mire e femrave kan nje tendence pelqimi per djemte e martuar
Pse thua ti? Ke ndonje mendim pse ndodh kjo?? Ka te bej ekonomia ne kte mes?? Se une nuk besoj se e bejn nga dashuria![]()
E verteteBeqaret me duket nuk diken te bejn seks![]()
Them per femrat une se smbahen me,sidomos ne Tiran bobo sheshit e tregojn.Jo nuk mendoj se ne meshkujt duam te ndajme sinqerisht, ne thjesht duam kenaqesine e mardhenjes intime, fakti qe partnerja mund te jete ne nje lidhje martesore e ben me te rrezikshme dhe “intense” do thoja
Do mesojn mos e vrit menjenE vertete
Din pak![]()
Po jo me cuna te martum hahahDo mesojn mos e vrit menjen![]()
Ehe ehe e di ca mora vesh sot, njera qe kam patur klas punon ne strip club, a thuaj ska pune tjeter ne Tiran,o zot ca kohe leshi po vjen. Madje as e ka prblm fareBeqaret me duket nuk diken te bejn seks![]()
Dmth jo me partnere te martumPo jo me cuna te martum hahah
Te kushEhe ehe e di ca mora vesh sot, njera qe kam patur klas punon ne strip club, a thuaj ska pune tjeter ne Tiran,o zot ca kohe leshi po vjen. Madje as e ka prblm fare
Hall esht edhe kyEhe ehe e di ca mora vesh sot, njera qe kam patur klas punon ne strip club, a thuaj ska pune tjeter ne Tiran,o zot ca kohe leshi po vjen. Madje as e ka prblm fare
E pra thuaje se me doli goja mas shpine tu fol vec unePo jo me cuna te martum hahah
Mos e vrit menjen se ta maj un isonE pra thuaje se me doli goja mas shpine tu fol vec une![]()
Lere tashi se sdu me fol me se u lodha, neser tashiMos e vrit menjen se ta maj un ison
Ajo e ka hobiHall esht edhe ky![]()
Po po dit e re kismet i riLere tashi se sdu me fol me se u lodha, neser tashi![]()