• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashurinë apo karrierën?!

Doja dhe karriere pz dikur...por pasi u bera "Mam" jeta ime mori ngjyra me te forta se karriera...dhe sjam pishman...

Po me the te dashuroj
do e mendoj. :D

Kam 20 vite qe ta them vec une. :p

Do bejme.karriere me pas ? :p

Heu ?

"..ne cilen ënderr kemi humbur valle.." ?!

..duhet tia fusim gjumit ta kuptojme ?

giphy.gif

Ne endrren e deshirave. :D

Si te duash
e me pas flejme gjume
ftojme e endrrat. :p

Duhet me kalu te tema e shpullave me ta kerrcit 1 sa me te dal gjumi ?

U kry! :)
Prano urimet e mia te sinqerta :D
qe te kesh nje gjume te embel
e.endrra Passion-nante. :p

S'degjova ate fjaline une. :D
giphy.gif

Pafsh dhe ti endra si pashai mes princeshave me te bukura te rruzullit toksor...une duke ju bere foto -album ?.

Gjumin e embel ?

E ke do zgjidhje ti?

Se une e kam zgjedhur. :p

Pres konfirmim. :p

Unē e thash më lart...e lash karrierën për Dashurinë.
¤
Për çfarë pret konfirmim ti?
Për ndonjë post që shënon rritje të karrierës tënde ? ?

Ajo qe vejn para do e mbaj se pastaj ajo bashk me ndihmen time do mbajm dhe te dyten..nuk zgjidhet mes dashuris edhe karrieres jan dy te ardhurat e mija.

Back
Lartë