• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashurinë apo karrierën?!

Amares une do i’a shkaterroj karrieren. Do i dergoj video dhe foto provokuese gjate orarit te punes deri sa ajo te bej aq shume gabime sa t’a pushojn nga puna...

Po te isha i dashuri tend do te te dergoja video dhe foto provokuese gjate orarit te punes ne menyre qe te beje aq shume gabime sa te pushojn nga puna... Pastaj do te te lija se s’me pelqejn femrat pa karriere.
Prit ta pres cik telin e lotit se mpreke aty ku sma ka prekur njeri??????

Amares une do i’a shkaterroj karrieren. Do i dergoj video dhe foto provokuese gjate orarit te punes deri sa ajo te bej aq shume gabime sa t’a pushojn nga puna...

Po te isha i dashuri tend do te te dergoja video dhe foto provokuese gjate orarit te punes ne menyre qe te beje aq shume gabime sa te pushojn nga puna... Pastaj do te te lija se s’me pelqejn femrat pa karriere.

Je I cuditshem. Para postove nje shembull qe shoku yt zgjodhi karrieren tani shkruan tjeter per tjeter. ?
Apo mashkullit I lejohet e femres jo? ?? lol

Nese do gjendeshit ne veshtiresi,sepse ashtu ua ka sjelle jeta gjonat.

Ke do zgjidhnit??

Punen qe keni enderruar gjithmone,
Apo dashurine tuaj??

Une mendoj se:
Padyshim dashurine time.

Disa mund te mendojne karrieren,sepse dashuria tyre edhe mund ti lej.

Por une zgjedh dashurine time.
Sepse dashuria gjithmon fiton.

Vallai dashurine time....
Pse ??
Sepse kam lujt byfen vete e sdo te jete nevoje me punu ajo qe do mar une.the
Sa per punen e enderrave.... e kam pase qe ne 2000
Kur shumica ketu se jane pase idene e internet
Perdirninpc thjesht word art dhe exel

Vallai dashurine time....
Pse ??
Sepse kam lujt byfen vete e sdo te jete nevoje me punu ajo qe do mar une.the
Sa per punen e enderrave.... e kam pase qe ne 2000