Behet fjalenper dashurine jo budalliqet???
Me fal...te dukem cune jo serioz une? Lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Behet fjalenper dashurine jo budalliqet???
Pergjigju pergjigju tani???.Me fal...te dukem cune jo serioz une? Lol
Pergjigju pergjigju tani???.
Karrier se te vjen dashuria vet nga pas e ste ndahet mo
Prit ta pres cik telin e lotit se mpreke aty ku sma ka prekur njeri??????Amares une do i’a shkaterroj karrieren. Do i dergoj video dhe foto provokuese gjate orarit te punes deri sa ajo te bej aq shume gabime sa t’a pushojn nga puna...
Po te isha i dashuri tend do te te dergoja video dhe foto provokuese gjate orarit te punes ne menyre qe te beje aq shume gabime sa te pushojn nga puna... Pastaj do te te lija se s’me pelqejn femrat pa karriere.
Amares une do i’a shkaterroj karrieren. Do i dergoj video dhe foto provokuese gjate orarit te punes deri sa ajo te bej aq shume gabime sa t’a pushojn nga puna...
Po te isha i dashuri tend do te te dergoja video dhe foto provokuese gjate orarit te punes ne menyre qe te beje aq shume gabime sa te pushojn nga puna... Pastaj do te te lija se s’me pelqejn femrat pa karriere.
Un gabimet vetem me nokia i boj se mu mesua gishti me touch ??????????Je I cuditshem. Para postove nje shembull qe shoku yt zgjodhi karrieren tani shkruan tjeter per tjeter. ?
Apo mashkullit I lejohet e femres jo? ?? lol
Un gabimet vetem me nokia i boj se mu mesua gishti me touch ??????????
@Juno thash per veten nuk thash.per te tjeret ishte mendimi imPunen e xhan. Ne pune do njoh dashurine e zemres .
Ca telefoni kishe ne ate koh ericson ?Vallai dashurine time....
Pse ??
Sepse kam lujt byfen vete e sdo te jete nevoje me punu ajo qe do mar une.the
Sa per punen e enderrave.... e kam pase qe ne 2000
Kur shumica ketu se jane pase idene e internet
Perdirninpc thjesht word art dhe exel