Ruaj distancen nese shikon qe afrimiteti i madhe perben rrezik. ?Jo rrofsh nuk kam neps. Po ta kap me miza sot e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ruaj distancen nese shikon qe afrimiteti i madhe perben rrezik. ?Jo rrofsh nuk kam neps. Po ta kap me miza sot e?
Mire.Ruaj distancen nese shikon qe afrimiteti i madhe perben rrezik. ?
Je ti atje jam une ktu ?????Cfar Dmth fjala Tashuri? ?
waaa ene tii miii me kopjpve fjalen @Klodii ge ree ma moren te gjithe tani?????????????Je ti atje jam une ktu ?????
nje Kazan me supa rreeee???Cfar Dmth fjala Tashuri? ?
Ca ti them i vogel ta mesojme ?waaa ene tii miii me kopjpve fjalen @Klodii ge ree ma moren te gjithe tani?????????????
Sup viçi a gjeli ??nje Kazan me supa rreeee???
I Vogel I vogel po cuni e bon te madh???????Ca ti them i vogel ta mesojme ?
pule ree ca gjeli hahahahahahahahah zocke????Sup viçi a gjeli ??
Sa shum qe ke pa edhe ti pupupu ????I Vogel I vogel po cuni e bon te madh???????
qyqjaaa ke mee hahahah @centos ca ka pa kjo re gagagahahahhahahahahhah se e kisha per cuni un miii beb ??????????ti per ke e kishe3?????Sa shum qe ke pa edhe ti pupupu ????![]()
Kush cun kush ka cun ti ke cun qekam teze dmth ?qyqjaaa ke mee hahahah @centos ca ka pa kjo re gagagahahahhahahahahhah se e kisha per cuni un miii beb ??????????ti per ke e kishe3?????
cuni qe te ben ai I vogeli qe nuk dinte duhej mesuar ty??????????????Kush cun kush ka cun ti ke cun qekam teze dmth ?
He pra me mesoni pak ju raft plasja heee se ngela deleeee ?cuni qe te ben ai I vogeli qe nuk dinte duhej mesuar ty??????????????
U rente plasja u themi pulave ?????He pra me mesoni pak ju raft plasja heee se ngela deleeee ?![]()
E si plasin ato pastaj apo vdesin ??U rente plasja u themi pulave ?????
Nuk e di po degjoja gjyshen qe u thoshte pulave ?E si plasin ato pastaj apo vdesin ??