@centos ec kapee pakk ket ree se do me mesuu e tha vet?????????He pra me mesoni pak ju raft plasja heee se ngela deleeee ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@centos ec kapee pakk ket ree se do me mesuu e tha vet?????????He pra me mesoni pak ju raft plasja heee se ngela deleeee ?![]()
pse re pula jemi ne a kaposh??U rente plasja u themi pulave ?????
S’merrem me Gerrma@centos ec kapee pakk ket ree se do me mesuu e tha vet?????????
pulat ngordhin miii nuk vdesin ahhahahahahahaE si plasin ato pastaj apo vdesin ??
Jo se e ke doren e rend prz akoma mu ka paralizu kofsha ?S’merrem me Gerrma
Nuk e kisha per jo o ? o me rente damllaja se u bem lemshte ???pse re pula jemi ne a kaposh??
ec re me goje mos shkruaj fare ti se rri vet ajo????????S’merrem me Gerrma
Nga ndryshopulat ngordhin miii nuk vdesin ahhahahahahaha
jooooo kurrrr ???????Nuk e kisha per jo o ? o me rente damllaja se u bem lemshte ???
vdesin vec bletve asnje lloj inswkti app kafshe tj nuk thuhet vec bletes e njeriutNga ndrysho
Ngordhin nga vdesin
Ti haj gishtat sa bukur shkruan ????vdesin vec bletve asnje lloj inswkti app kafshe tj nuk thuhet vec bletes e njeriut
E kam fike driten e dhomes, erresire sme sheh ?@Liber8 a tshof icik![]()
mos tall bycen miii gagagag me mua?????? idea eshte vec bletes e kan mar ate lloj status te njejt me njeriu per te then vdesin. ????Ti haj gishtat sa bukur shkruan ????
O e quta ime ti o drittt o jettt o tashuriii ???mos tall bycen miii gagagag me mua?????? idea eshte vec bletes e kan mar ate lloj status te njejt me njeriu per te then vdesin. ????
e unnnnaa ika tash mos u cini fale??????????????O e quta ime ti o drittt o jettt o tashuriii ???
Ps tkm xmr
Rri aman mos me hap pune ahahahhahae unnnnaa ika tash mos u cini fale??????????????
hahahahahahahh e mir rrini shtri hahahhahahahahahahahRri aman mos me hap pune ahahahhaha
Ne centeifug mi ???hahahahahahahh e mir rrini shtri hahahhahahahahahahah