I ka të gjitha dashuria oI rikthehemi asaj ateher "gjella me krip dhe kripa me karar" ???
Fundja duhet të jemi falenderues/e që ndodhi, jo si dhe sa!
??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ka të gjitha dashuria oI rikthehemi asaj ateher "gjella me krip dhe kripa me karar" ???
Shume e sakte ?Dashuria eshte ndjenja e zemres, ku vesh dike qe ke deshire ta kesh prane, ta degjosh, ta shikosh, ta perqafosh, ta puthesh, te bisedosh, te kujdesesh cdo seconde, gjer ne dhembsuri?
Dhe kete person qe ke veshur me ndjenjat e shenjta dhe te shtrenjta, e vendos ne shpirt per gjithe jeten![]()
E bukura dhe bisha,? ?Dashuria eshte ndjenja e zemres, ku vesh dike qe ke deshire ta kesh prane, ta degjosh, ta shikosh, ta perqafosh, ta puthesh, te bisedosh, te kujdesesh cdo seconde, gjer ne dhembsuri?
Dhe kete person qe ke veshur me ndjenjat e shenjta dhe te shtrenjta, e vendos ne shpirt per gjithe jeten![]()
E bukura e zemres dhe e askujt tjeter?E bukura dhe bisha,? ?
ne fund ilace diabeti hahahadashuria nje qyp me pak mjalt ne fillim
ne fund ka ashtuuuu ???ne fund ilace diabeti hahaha
Po me poshte ca ka ?dashuria nje qyp me pak mjalt ne fillim
cfare ka moj hahahane fund ka ashtuuuu ???
bi ere ??????????Po me poshte ca ka ?
***.Po me poshte ca ka ?
????????cfare ka moj hahaha
Ke cila shtrese e kavanozit je ti? ?Ytt nuk u shkruajtka.
Te muti do ta provosh cik.?Ke cila shtrese e kavanozit je ti? ?
Po po fiks fare.?Dashuria është e çmuar në vetvete, sepse nuk ka synime. Ajo ka vlerë të madhe, është gëzimi i madh është hareja në vetvete. Pa dashuri nuk ka gëzim, pa dashuri nuk ka jetë, pa dashuri njeriu lakmon diçka të panjohur, diçka të paplotësuar, diçka të zbrazët. Ajo, nuk dëshmohet më numrin e dhuratave e me fjalë të bukura, por me gjeste të mira e dhurimi të cilat flasin shumë më tepër.
Jo rrofsh nuk kam neps. Po ta kap me miza sot e?Te muti do ta provosh cik.?