Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E 6 e verteta hmmmm.5 here jam dashuru une po sme ka ec.![]()
Ca te ecme aman pash Zotin?????5 here jam dashuru une po sme ka ec.![]()
Do ta mendoj vetem nese do me propozosh ti.E 6 e verteta hmmmm.
Un nuk propozoj njeri jam tradicionale dua si ne kohet e para mashkulli hmmmm.Do ta mendoj vetem nese do me propozosh ti.![]()
Ok, do me thuash po ta dij mos lodhem kot.Un nuk propozoj njeri jam tradicionale dua si ne kohet e para mashkulli hmmmm.
Jepi@iMp4Ct te shprehem?;p
HahahahahahhahahJepi![]()
Nga fillimi kur une te ngrita fluturat e para ne stomak.Hahahahahahhahah
Sdi ku tia filloj???
IShte dite e hene.. kur para syve te mi u shfaq nick Enriko-Nga fillimi kur une te ngrita fluturat e para ne stomak.![]()
Ernest0 me duket ka qene. LolIShte dite e hene.. kur para syve te mi u shfaq nick Enriko-
Aty filluan syte te beheshin zemra zemra..
Cdo dite flisnim rreth jetes tone , rreth endrrave tona
Ishte kaq bukur....
Sikur te ishte enderr:
Dhe enderr ngeli
?????
???uhh e kush o qy enrikoIShte dite e hene.. kur para syve te mi u shfaq nick Enriko-
Ishte kaq bukur....
Sikur te ishte enderr:
Dhe enderr ngeli
?????
Paska pas shum?si mban mendErnest0 me duket ka qene. Lol
Jo, ai ka qene nick kot se u regjistrova sa me pa e skisha nermen te rrija.Paska pas shum?si mban mend
?ishte shakaJo, ai ka qene nick kot se u regjistrova sa me pa e skisha nermen te rrija.
Ah!Ernest0 me duket ka qene. Lol
Mqs nuk je zemer do ta tregoj une.IShte dite e hene.. kur para syve te mi u shfaq nick Enriko-
Ishte kaq bukur....
Sikur te ishte enderr:
Dhe enderr ngeli
?????
Je e vetmja qe spret princin e kalter me ferrariNjeriu, krijon ndjenjat kudo te jete!
Por, gjithmone duhet kujdes mos te behet loje apo kalim kohe.
Se shqiptaret e kane kete :dy biseda dhe thone e kam pas une ate?
Varet se cfare te terheq tek nje person!
Une per vete gjithmone nisem nga inteligjenca, menyra e te folurit, vemendja dhe "pastertia" ne cdo aspekt!
Ndryshe me mire vetem?
PO mi zemer po!Mqs nuk je zemer do ta tregoj une.
por nuk zgjati shume dhe erdhi Noah !
Kujt ja merte mendja qe do dashurohesha me nje karakter te till ? Thone qe ato qe zihen duhen dhe kjo shprehje gjeti vend tek une. Qe nga dita e pare qe folem nuk mund te rrija me pa i folur etj etj ?????