• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashuria ne forum?

Nuk ka dashni ktu! Mendimi im ky se me dash i rob duhet me dash per ca eshte jo per ca flet!

Ktu bahet bretkosa princeshë me lale qysh mi dash kto ktu me lale cajca deri ngju me lale gjitha dy gisht bel me lale pastaj asnjë mbi 45 kg me lale më pak fjal vec gjoks e lesh kan me lale

Ktu bahet bretkosa princeshë me lale qysh mi dash kto ktu me lale cajca deri ngju me lale gjitha dy gisht bel me lale pastaj asnjë mbi 45 kg me lale më pak fjal vec gjoks e lesh kan me lale
Ueeeee TMS!
Mos shoh qe shkru mo kshu se me ngjize pz ?? mo lalee

Si boni sikur skeni pelqy naj her apo ngacmu
Ihaaaaaa
Un jam e dashurume koke e kembe mbas @Pinki t se shpejti do e marr per shpi??

Si boni sikur skeni pelqy naj her apo ngacmu
Ihaaaaaa
Un jam e dashurume koke e kembe mbas @Pinki t se shpejti do e marr per shpi??
?????O shtrige m qafsh se do kujtojn se jm e bukur m fike ????? do fillojn me m gjujt. A ke mundesi tmi thish te 99 -tat ? ????Jepi se sme ngel hatri ???

?????O shtrige m qafsh se do kujtojn se jm e bukur m fike ????? do fillojn me m gjujt. A ke mundesi tmi thish te 99 -tat ? ????Jepi se sme ngel hatri ???

Ti thu me rrejt eee?
Sbohet!
Ste gjujn kta jo se ua nxjerr syte vendit me thonj:p

Jo jo hic
Kam me shku me u ysht ne ndonji vend se ska mundesi

Back
Lartë