Dmth mu mdo? ???Kush tha qe nuk ekziston dashuria,apo qe nuk ka te dashuruar ketu.
Ne postime zihen e ne inboxe ferkohen.
P.S ktu e perjashtoj veten.
Me ate qe zihem nuk i flas me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dmth mu mdo? ???Kush tha qe nuk ekziston dashuria,apo qe nuk ka te dashuruar ketu.
Ne postime zihen e ne inboxe ferkohen.
P.S ktu e perjashtoj veten.
Me ate qe zihem nuk i flas me.
Ueeeee TMS!Ktu bahet bretkosa princeshë me lale qysh mi dash kto ktu me lale cajca deri ngju me lale gjitha dy gisht bel me lale pastaj asnjë mbi 45 kg me lale më pak fjal vec gjoks e lesh kan me lale
?????O shtrige m qafsh se do kujtojn se jm e bukur m fike ????? do fillojn me m gjujt. A ke mundesi tmi thish te 99 -tat ? ????Jepi se sme ngel hatri ???Si boni sikur skeni pelqy naj her apo ngacmu
Ihaaaaaa
Un jam e dashurume koke e kembe mbas @Pinki t se shpejti do e marr per shpi??
?????O shtrige m qafsh se do kujtojn se jm e bukur m fike ????? do fillojn me m gjujt. A ke mundesi tmi thish te 99 -tat ? ????Jepi se sme ngel hatri ???
Po rrej sic rren gjith dynjaja mi ????????Ti thu me rrejt eee?
Sbohet!
Ste gjujn kta jo se ua nxjerr syte vendit me thonj![]()
Bjeri se ti i kishe fiksPo rrej sic rren gjith dynjaja mi ????????
A t jap thonjt e mi borxh ? ?????
???????????Hahahahahhahaha edhe jan te miat mii thj esht maniqyr gel ????Bjeri se ti i kishe fiks![]()
Hehe ti ke zgjedh 1 bjonde edhe 1 brune ee?????M'u copetua zemra qe e kam shperndare ne 15 copa
Pjesen me te madhe ma ka marr @Claa ,por ajo s'di xho
Sot nje pjese i'a kam dhene @Bjondina2019 ,edhe i'a kam dhene me dockate mia![]()
Budallenjt po ?Pse ka dashuri ktu?????