Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oshte mi oshte po une kur te martohem do kerkoje te vije Meda me Gjysten !@Urata a osht e vertet kjo gje![]()
Ne knej nga shkupi vijm m 1000 den zarfOshte mi oshte po une kur te martohem do kerkoje te vije Meda me Gjysten !Do ju thirr gjitheve ne dasem te vini me zarfin plot rrumullak 1000 euro!
![]()
O hajde luj çyçekOshte mi oshte po une kur te martohem do kerkoje te vije Meda me Gjysten !Do ju thirr gjitheve ne dasem te vini me zarfin plot rrumullak 1000 euro!
![]()
Ose mos te bejn gje fare,por cifti te iki diku per qejf te vet dhe te perqafojn fort njeri tjetrin dhe dashurin e tyreErdha ne nje perfundim, qe Sipas mendimit t'juve, me mire do te ishte qe te dy familjet, ta bejn nje dark se bashku, dhe qifti te shkojne ne muajin e mjaltit apo![]()
Dhe ketu pajtohem me tyOse mos te bejn gje fare,por cifti te iki diku per qejf te vet dhe te perqafojn fort njeri tjetrin dhe dashurin e tyre