• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ç'mendim keni per dasmat shqiptare?

Dhe ketu pajtohem me ty
Te faleminderit.
Dikur i kam pelqyer dasmat dhe doja ta shikoja veten si nuse por sot mendoj se eshte ekspozim i kot,te pakten brenda mentalitetit Shqipetar,sot me pelqen heshtja dhe mendoj se dashuria e sinqert dhe kenaqesia me e madhe merret dhe jepet vetem perball atij/asaj qe do,pa shume flashe dhe popullsi

Te faleminderit.
Dikur i kam pelqyer dasmat dhe doja ta shikoja veten si nuse por sot mendoj se eshte ekspozim i kot,te pakten brenda mentalitetit Shqipetar,sot me pelqen heshtja dhe mendoj se dashuria e sinqert dhe kenaqesia me e madhe merret dhe jepet vetem perball atij/asaj qe do,pa shume flashe dhe popullsi
JE nerume.

koha nuk ndryshon pa marre parasysh ku dhe si, por njeriu nuk duhet te ndryshoi deri sa te vije tek vendosmeria me ate person.

JE nerume.

koha nuk ndryshon pa marre parasysh ku dhe si, por njeriu nuk duhet te ndryshoi deri sa te vije tek vendosmeria me ate person.
Ose njeriu ka vendosur dhe brenda vendosjes ka kuptuar qe lumturi dhe kenaqesi eshte privatesia dhe vlera me e madhe eshte ai/ajo qe e ka bere te kuptoj se shkelqimi i vertet nuk eshte brenda vemendjes,por vemendja nga dashuria sjell shkelqimin e vertet.(ca kam then tani ) 🤪

Ose njeriu ka vendosur dhe brenda vendosjes ka kuptuar qe lumturi dhe kenaqesi eshte privatesia dhe vlera me e madhe eshte ai/ajo qe e ka bere te kuptoj se shkelqimi i vertet nuk eshte brenda vemendjes,por vemendja nga dashuria sjell shkelqimin e vertet.(ca kam then tani ) 🤪
O posologia forumit

Shume te mira, po tani kohet kane ndryshuar njerezit po preferojne me pak zhurem :p

Back
Lartë