Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Për'puthen netedy ?Un spo e njoh ket program ?![]()
E bukur e ber me zor une do thoja qe eshte me e shpifura e fryre gjithandej ??Une jam Ada. Me pelqen me i acaru te tjeret me lezet ?
Sa me pelqen kur flet ?
Ps: eshte dhe shummm e bukur ?
??Për'puthen netedy ?
Ani kur thot jam Fierake..une e mbuloj koken me jorgan???
Ti je si Sabiani tek BigBrother ???Me asnje se nuk jam aq aktor i mir si ato
Pak me i bardh pak me i dobet e me pak kacurrels e fix ahhahaahaTi je si Sabiani tek BigBrother ???
T ngjashme me ktë veq që se du padrejtsin ?tjetër nc !View attachment 123126Inna^ ???
Haha haha ?T ngjashme me ktë veq që se du padrejtsin ?tjetër nc !
qite i foto ijer gjys ftyre o nona shimjes ? kiss you ?View attachment 123170
Unë....Pak nga pamja më shum në karakter.
Sidomos me faktin që ex-i shfaqet në "studion" e çdo teme ?

Ësht fakt se ai emision ësht një loj me ca aktor...por edhe tema ësht për argëtim ?Kur po me thote dje nana, e pe vajzen e filanit ne perputhen, jo i them se di nane ti e din qe nuk shoh tv, si bre vajza e filanit asht rrit me ne, paj mire bre qe paska marre pjese ne nje mision, kushdo mundet me e ba...vazhdoj nana.....jam n'dakort me ty bir, por ajo qe me bani habi se 80% i kishte rrena, na jena rrit me ta dhe e njohim mire edhe ca i ka pas hanger mini mas darket ...
mire se vini ne boten e rrenave
solemn asht mashtrimi!
He se e morem vesh po nk je gje te ishe si Fationi do ishe me mire??
Muskuj kam me shume se fatjoni ??He se e morem vesh po nk je gje te ishe si Fationi do ishe me mire??