• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili konkurren i Për'puthen je Ti ? ?

Mua me thon qe ngjaje me antonelen nga paraqitja por seshte e vertete ? nga karakteri me asnje lol ?

mqdefault.jpg
Unë....Pak nga pamja më shum në karakter.
Sidomos me faktin që ex-i shfaqet në "studion" e çdo teme ?

Kur po me thote dje nana, e pe vajzen e filanit ne perputhen, jo i them se di nane ti e din qe nuk shoh tv, si bre vajza e filanit asht rrit me ne, paj mire bre qe paska marre pjese ne nje mision, kushdo mundet me e ba...vazhdoj nana.....jam n'dakort me ty bir, por ajo qe me bani habi se 80% i kishte rrena, na jena rrit me ta dhe e njohim mire edhe ca i ka pas hanger mini mas darket ...

mire se vini ne boten e rrenave

solemn asht mashtrimi!

Kur po me thote dje nana, e pe vajzen e filanit ne perputhen, jo i them se di nane ti e din qe nuk shoh tv, si bre vajza e filanit asht rrit me ne, paj mire bre qe paska marre pjese ne nje mision, kushdo mundet me e ba...vazhdoj nana.....jam n'dakort me ty bir, por ajo qe me bani habi se 80% i kishte rrena, na jena rrit me ta dhe e njohim mire edhe ca i ka pas hanger mini mas darket ...

mire se vini ne boten e rrenave

solemn asht mashtrimi!
Ësht fakt se ai emision ësht një loj me ca aktor...por edhe tema ësht për argëtim ?

Back
Lartë