• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është premtimi më i rëndësishëm që i keni dhënë vetes?

Nje here e dy po por jo me shume mendoj une dikur duhet te mesosh nga gabimet?
Jo jo te pjesa qe njerezit ti morin gjonat per dobsi duke qen qe ti nisesh nga vetja nuk e menon sesi ta mer tjetrri edhe zhgenjehesg nuk e parandalojm dot ket gjo vlla amon se ca spo shofim e ca spo ngjojm. Si thot ajo shprehje vjeter ti qe mbone mire mu te vrafte zoti ty ???

Gabim bon cuni im qe eshte 8 vjec ose i vogli 5 jo ne e vlla ska vrn per gabime te ne oss ka arsye ose ke ik dom ??

Back
Lartë