As per mua me?Te mos e prish qetesine e shpirtit tim per asnje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
As per mua me?Te mos e prish qetesine e shpirtit tim per asnje
Hahahaha hoqa xhezin thuj vuna trompen ne plan te par ???????????un per ty ndrrova krejt grupin elektronik t’ndjenjave ti thu tjap doreheqje ?
Mos e ndrroj thua??Po ashu me lale je i omel si @reçel sa vjen alea ku je comi sa vi une ku je comi sa vje noah ku je comi vje fioore ku je comi vje duqa he me como vje marsi te humshin zaret comi vje claa vdeksh comi vje centos na rradh o comi ????
Mir mir se nuk te le derisa @centos tna mbylli forumin ahahhhah do jemi bashkeeee??un per ty ndrrova krejt grupin elektronik t’ndjenjave ti thu tjap doreheqje ?
Jo o dashuri ti ????Mos e ndrroj thua??
Perse to do me prishje qetesine time ?As per mua me?
Mir o themra @Çomi ????Jo o dashuri ti ????
Kurr ?Perse to do me prishje qetesine time ?
Nuk ka nai gjo me e lon cigaren une e kam lon i tuf here ? shprehja comit kjo ?qe sdo pij me duhan ja kam dhen vetes kte premtim shum her
pin shum? ?qe sdo pij me duhan ja kam dhen vetes kte premtim shum her
ska te thot fareqeke 67 vjec tu pi me t’drredhme
boj shaka po o gjynof je mosh e re ?ska te thot fare
Nuk do e mbyll vetem t’ju shof te lumturMir mir se nuk te le derisa @centos tna mbylli forumin ahahhhah do jemi bashkeeee??
Hera 1 qe mke pelqyNuk do e mbyll vetem t’ju shof te lumtur
Te ishte ashtu pse me le te trishtuar mua sme ben adm e genjeshtar?Nuk do e mbyll vetem t’ju shof te lumtur