• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte diferenca jote nga te gjithe njerezit e tjere?

Jam antik po te shofesh shoket e mi ose moshatsret e mi bojn jete ndrryshe komplet une nuk miksohem
Si voj ullinit mire apo keq vazhdoj me antikitetin tim ?

Sa kohe keni pa pare petalet e nje luleje?
Une i shoh gjithmone?
Sa kohe keni pa pare yjet?
Une i shoh gjithmone ?
Sa kohe keni pa ulur perballe detit e te shikoni horizontet kur digjen ne perendimin e diellit.
Une i shoh gjithmone ?
Sa kohe keni te luteni per nje shok apo shoqe, apo per dike qe keni folur e per arsye keqkuptimi nuk flisni me?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni ti prisni thonjte gjysherve?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni pa vendosur doren ne zemer e te degjoni rrahjet e saj?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni pa ndjere aromen e barit te sapo korrur?
E te mbillni lule me duart pa dorashka e te ndjeni aromen e vlages te tokes sapo vaditur?
Une e bej gjithmone,duke ndihmuar babin?
Sa kohe keni pa shkuar ne kishe?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni pa blere nje liber, te ndjeni aromen e drureve te prere neper faqet e librit?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni pa lexuar Kuranin?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni pa kerkuar keshilla?
Une e bej gjithmone ?

Te gjithe jemi te njejte pak a shume, por te ndryshem per nga menyra!
Ose disa qe kane vese e disa jo!

Dhe pertej vetes nuk njoh askend ketu, qe te kuptoj diferencen ndermjet nesh, por di te them se e dua veten time per vlerat dhe virtytet qe posedoj, nga gjysherit, prinderit dhe shkolla?
E aq me shume kam mesuar dhe po mesoj nga njerez qe une vleresoj per ate qe thone, duken, apo jane!

Une i shoh gjithmone?
Une i shoh gjithmone ?
Sa kohe keni pa ulur perballe detit e te shikoni horizontet kur digjen ne perendimin e diellit.
Une i shoh gjithmone ?
Sa kohe keni te luteni per nje shok apo shoqe, apo per dike qe keni folur e per arsye keqkuptimi nuk flisni me?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
E te mbillni lule me duart pa dorashka e te ndjeni aromen e vlages te tokes sapo vaditur?
Une e bej gjithmone ?
Sa kohe keni pa blere nje liber, te ndjeni aromen e drureve te prere neper faqet e librit?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?

Dhe pertej vetes nuk njoh askend ketu, qe te kuptoj diferencen ndermjet nesh, por di te them se e dua veten time per vlerat dhe virtytet qe posedoj, nga gjysherit, prinderit dhe shkolla?
E aq me shume kam mesuar dhe po mesoj nga njerez qe une vleresoj per ate qe thone, duken, apo jane!
Ti po ti

Une i shoh gjithmone?
Une i shoh gjithmone ?
Une i shoh gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?
Une e bej gjithmone ?

Sa here ke shti me pistulet per vit te ri ? une e boj gjithmon ? po
Pau pau me silenciator si skuth ????

• Kiss
Reactions: .
Per zotin une e boj forever ?
Une kur isha ne gjimnaz mora fsheraz ca nga ato te voglat qe pelcasin ne Shqiperi per vitin e ri kur i hedh ca quhen, i hodha tek shkolla ketu ne greqi ne pushim te gjate dhe me hoqen 1 jave nga shkolla edhe mamin e thirren tek shkolla, lere se mu kujtua kot prz?☹️
Une s' ka shanc me kshu gjonash?

Une kur isha ne gjimnaz mora fsheraz ca nga ato te voglat qe pelcasin ne Shqiperi per vitin e ri kur i hedh ca quhen, i hodha tek shkolla ketu ne greqi ne pushim te gjate dhe me hoqen 1 jave nga shkolla edhe mamin e thirren tek shkolla, lere se mu kujtua kot prz?☹
Une s' ka shanc me kshu gjonash?
Une kur isha i logel luja me dinamit ? shokut tim i iku dora syu qe asokohe nuk luj mo me ashu gjerash i bonim vet ?

Back
Lartë