• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte diferenca jote nga te gjithe njerezit e tjere?

Cdo njeri esht i vecante ne menyra te ndryshme!?
Nuk mund mund te them se jam ndryshe Por Por Jam shume pozitive.....Ndaj cdo njeriu qe e merito ndonjeher dhe ndaj atyre qe se meritojne....
Nuk I duroj padrejtesit qe u behen tjerve....Po i lejova.....PLAS
Jam shume besnike.....Te pakten nese dikush me thot dicka mua ....Un e mbaj vtm
PEr vete
Jam pak naive....Por e mbys me karakterin e fort :p
Un thjesht Jam vetvetja.....Por nese do thoja se jam ndryshe nga tjeret do ishte sepse....Une jam Une .....Ndersa Ti je Ti

Diferenca hmm??
Smendoj se bej diferencen, mendoj se cdo njeri e karakterizon dicka ndryshe nga tjetri.
Dhe smund te them un:;!
Ose kjo apo,ajo.
Cdo njeri ka tipin,karakterin,huqin e vet,qe kshu...!!?‍♀️?‍♀️

Unë nuk jam më e mira por speciale për disa.

Back
Lartë