• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte diferenca jote nga te gjithe njerezit e tjere?

Memoria dhe aftesia ne pergjithesi... kam memorie te tmerrshme , si ta regjistroj nje here arkivohet pergjithmone , eshte edhe gje e mire edhe e keqe ... but I’m blessed . ?

Po flas per jeten reale.
1:pelqej vetmin.
2:Nuk mbaj shoqe,skam pasur ndonjeher.
3"Shum her pij kafen vetem sesa te jem e shoqeruar.
4:Nuk e shoh nje mashkull nga bukuria,apo nga paraja por nga trut e kokes(me then tdrejten mashkull me tru skam njof).
5:Jam njeri qe i parandjej gjerat,edhe ndodhin.
6:Nuk studioj shum,por nese e lexoj librin me vemnendje jam ne gjendje ta mesoj.
7:Nuk flas shum,jam tip i qet.
8:Lexoj shpesh horoskopin :D
9:Kam ndryshuar shum,dikur qendroja si mashkull e jo si femer.Kurse sot e mbaj veten goxha,madje se kam problem edhe nese qendroj gjat gjith dites me taka.
Ma merr mendja se kjo me ben tjem ndryshe(jo me e vecant se femrat e tjera).
Ta tham un nuk je ndryshe se qeke si un dmth disa ?

Nuk krahasohem me njerez jemi tgjith isoj nga lidhje menjes pastaj , kush leu menjen e vet pelqeu. Jehovai te shpetofte vlla.

Shoh enderra e per fatin tim te keq enderrat realizohen.
Me duket sikur enderrat e mia flasin per te ardhmen.....

• Pëlqej
Reactions: Iva
Hëëh
Më shihni mirë se çmodel jam?

Back
Lartë