• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë shihni te personi që dashuron?

Mire bere dhe uroj me shpirt qe e nesermja, mos te thote se e sotmja qe behet dje, te jete nje gabim?❣️
Faleminderit ❤️
Po ky është sekreti i jetës. Të duash e dhurosh edhe më shumë se që ke, sot, që nesër mos të të vijë keq se nuk jetove dje.
??

Faleminderit ❤️
Po ky është sekreti i jetës. Të duash e dhurosh edhe më shumë se që ke, sot, që nesër mos të të vijë keq se nuk jetove dje.
??
Ndonjehere dhuron edhe me shume se qe s' ke, por njerezit qe nuk kane zemer nuk mund tu japesh dashuri me dimensionet e ndjenjave tua, besoj une?❣️

Ndonjehere dhuron edhe me shume se qe s' ke, por njerezit qe nuk kane zemer nuk mund tu japesh dashuri me dimensionet e ndjenjave tua, besoj une?❣️
Mundesh, nëse jep pa prit asgjë në shkëmbim. Këta njerëz pa zemër, faleminderit që ekzistojnë, sepse janë kalimtarë që na përgatisin për dashurinë e vërtetë në të ardhmen. Pa dëshpërimet e sjellura nga këta njerëz, nuk do e shijonim ndjenjën e bukur me personin e duhur.
Me fjalë tjera, nëse do takonim vetëm të mirën, do e jetonim jetën përgjysmë.
❤️??

Mundesh, nëse jep pa prit asgjë në shkëmbim. Këta njerëz pa zemër, faleminderit që ekzistojnë, sepse janë kalimtarë që na përgatisin për dashurinë e vërtetë në të ardhmen. Pa dëshpërimet e sjellura nga këta njerëz, nuk do e shijonim ndjenjën e bukur me personin e duhur.
Me fjalë tjera, nëse do takonim vetëm të mirën, do e jetonim jetën përgjysmë.
❤️??
Te perqafoj me shpirtin e bukur??❣️

Back
Lartë