Tani jam.mbyt hahah me.zanenakoma ske ran?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tani jam.mbyt hahah me.zanenakoma ske ran?
FaleminderitMire bere dhe uroj me shpirt qe e nesermja, mos te thote se e sotmja qe behet dje, te jete nje gabim?![]()
Ndonjehere dhuron edhe me shume se qe s' ke, por njerezit qe nuk kane zemer nuk mund tu japesh dashuri me dimensionet e ndjenjave tua, besoj une?Faleminderit
Po ky është sekreti i jetës. Të duash e dhurosh edhe më shumë se që ke, sot, që nesër mos të të vijë keq se nuk jetove dje.
??
?????????????Tani jam.mbyt hahah me.zanen
Mundesh, nëse jep pa prit asgjë në shkëmbim. Këta njerëz pa zemër, faleminderit që ekzistojnë, sepse janë kalimtarë që na përgatisin për dashurinë e vërtetë në të ardhmen. Pa dëshpërimet e sjellura nga këta njerëz, nuk do e shijonim ndjenjën e bukur me personin e duhur.Ndonjehere dhuron edhe me shume se qe s' ke, por njerezit qe nuk kane zemer nuk mund tu japesh dashuri me dimensionet e ndjenjave tua, besoj une?![]()
Te perqafoj me shpirtin e bukur??Mundesh, nëse jep pa prit asgjë në shkëmbim. Këta njerëz pa zemër, faleminderit që ekzistojnë, sepse janë kalimtarë që na përgatisin për dashurinë e vërtetë në të ardhmen. Pa dëshpërimet e sjellura nga këta njerëz, nuk do e shijonim ndjenjën e bukur me personin e duhur.
Me fjalë tjera, nëse do takonim vetëm të mirën, do e jetonim jetën përgjysmë.
??
Po aq të bukur e ke edhe ti shpirtin oTe perqafoj me shpirtin e bukur??![]()
Faleminderit me shume mirenjohje ???Po aq të bukur e ke edhe ti shpirtin odhe të përshëndes duke uruar ta zbulosh në një rrugëtim jete plot dashuri ???❤
HahahaPortofolin sa karta krediti ka
4 I kam krejt bosh?????Hahaha
I boshatisem ne vere kur ishimm me pushime ne tajlande4 I kam krejt bosh?????
po kan ngel e 1 hahahahhahaI boshatisem ne vere kur ishimm me pushime ne tajlande
Ma.jep neser se me.duhen ca te hollapo kan ngel e 1 hahahahhaha
po re gati?????Ma.jep neser se me.duhen ca te holla