Hey vallaDeshira juaj sapo u be Realitet
Tu rrit ndera!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hey vallaDeshira juaj sapo u be Realitet
Sado qe eshte elastike ajo mrroklla nga kemi dal per te hyr shyn dot me ??Jane disa njerez qe perfitojne nga heshtja jote...
Por kur te filloj une..
Futu nga ke dale![]()
???????????hahaha lotSado qe eshte elastike ajo mrroklla nga kemi dal per te hyr shyn dot me ??
Pse qesh realiteti eshte???????????hahaha lot
po kur te gjithe e dine kete gje jam kurjoze kur shajne pse e thon hahahaha te bej te hush nga ke dal hahah apo per ata qe jan bo me operim hahahahahPse qesh realiteti eshte
Eshte si shprehje figurativepo kur te gjithe e dine kete gje jam kurjoze kur shajne pse e thon hahahaha te bej te hush nga ke dal hahah apo per ata qe jan bo me operim hahahahah
A sa bukur a ??Menoj qe pp cmendem ?
???A sa bukur a ??
sa von e ke kuptuuu e te thahs mos shkoo ne fshat se do te dal gomari ne ender jo tiiii do shkoj na pra hahahahahMenoj qe pp cmendem ?
He se bej shaka ca ke
??????????????????He se bej shaka ca ke
A thu fshati me beri dem ?sa von e ke kuptuuu e te thahs mos shkoo ne fshat se do te dal gomari ne ender jo tiiii do shkoj na pra hahahahah???
Ca ke mer beb??????????????????
Hic po beja kot ?Ca ke mer beb
eeeeeeeee meqe ra fjala bebushin si e kamm unnnn te desss tezhjaaa per ateeeeee I ke pi lengjet e frutsve sot?????????????A thu fshati me beri dem ?
Keni fillu beni kot te gjithe ?Hic po beja kot ?