Pse keq mi?? do fillojmë ta dredhim??duhanin?Po rritet çmimi i duhanit sa keq per duhanxhinjte.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse keq mi?? do fillojmë ta dredhim??duhanin?Po rritet çmimi i duhanit sa keq per duhanxhinjte.?
Ka gjithnje një rrugedalje xhan xhan ??Pse keq mi?? do fillojmë ta dredhim??duhanin?
Normal ???Ka gjithnje një rrugedalje xhan xhan ??
Moza , how do you do ? ?Normal ???
Sehr gut ? ?und du??Moza , how do you do ? ?
Normal ???
Kush të bën ty ???Çfare mendon ti mi? Me ben dot ban mua? ?
Se di vallahi ... guden me thone ?Sehr gut ? ?und du??
Kjo ka rëndsi,Gute ? të tjerave,vari presht?Se di vallahi ... guden me thone ?
Je mos ti shih ngjyren ku ta kem pare une kete ngjyre smbaj ja qe smbaj mend. ?Kush të bën ty ???
Presh artificial , se u kane ngrite cmimet shume .... s ka mo presh me tufa ?Kjo ka rëndsi,Gute ? të tjerave,vari presht?
Ta ndrroj? si thua ti????Je mos ti shih ngjyren ku ta kem pare une kete ngjyre smbaj ja qe smbaj mend. ?
Alternativa ngjyra e kuqe, po e bere ashtu terbon dhe demat ???Ta ndrroj? si thua ti????
Po kjo @Martina pse ben sikur nuk ma sheh ngjyren .... une ngela duke rregulluar jaken , kjo hic ??Ta ndrroj? si thua ti????
Je lart me lart, ngjyra jote qenka bere shume e bukur te jesh femer valle? ?Po kjo @Martina pse ben sikur nuk ma sheh ngjyren .... une ngela duke rregulluar jaken , kjo hic ??
Lëre mos mi ngri lesht më tepër përpjetë për çmimet?? 1 litër vaj luledielli 4.99 euro?? lëri të tjerat ?1 pras ktu 1 euro? 1 kastravec 1.50 euro??? kam vendosur do ha,përshesh me kos?Presh artificial , se u kane ngrite cmimet shume .... s ka mo presh me tufa ?
Femër???Je lart me lart, ngjyra jote qenka bere shume e bukur te jesh femer valle? ?
Po ta heq ate 1 qe me shoqeron , edhe mund te dyshoje ?. Ti femer je Martina ? ?Je lart me lart, ngjyra jote qenka bere shume e bukur te jesh femer valle? ?
Gjithe ky princ i kalter ketu , kjo thote femer.... u merzita tani ??Femër???
Shifja pak ngjyrën mi? ësht bër i bukur djali???