Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si un edhe ti po a ke bo nai lek toaktenMendoj qe sduhet te ishte e nevojshme te largohesha nga familja ne moshe te vogel per nje jete me te mire !
Po ja ka vlejt qe kam ik ?Si un edhe ti po a ke bo nai lek toakten
Engjull me engjejt jo me djajte?Sa agresive çe bohesh ? ti je engjull ???
Flm sa goj embel çe je ????Engjull me engjejt jo me djajte?
Po yll edhe un kto i dij e i pranoj por humbja e Mamit ste le te shofish shum para sepse uroj mos ta pervosh kurr aq me keq ne mosh mos te them femij.Gjdo gjë ndodh për një arsye diçka na lumturon e diçka na gëzon.
Unë nuk do ndryshoja asgjë.
Nga të gjitha ato që ndodhin unë marr më të miren.
Ajo çfarë nuk do doja të shikoja unë do ishte të shikoja personat e zemres time në situat të keqe dhe të mos mundja të bëja asgjë dhe jo se nuk do doja por ndonjjer janë disa gjëra që nuk i ndryshon dot.
Çfarë është e shkruar nuk e ndryshojmë dot por duhet ti pranojmë dhe ta ecim përpara.???
Të kuptoj shumë mirë nuk besoj se ka dhimbje më të madhe, as nuk e di asnji dhimbjen që përjeton ti.Po yll edhe un kto i dij e i pranoj por humbja e Mamit ste le te shofish shum para sepse uroj mos ta pervosh kurr aq me keq ne mosh mos te them femij.
E qmoj dhe vlersoj mbaje mend ket xhan shummmmm faleminderit ?????Të kuptoj shumë mirë nuk besoj se ka dhimbje më të madhe, as nuk e di asnji dhimbjen që përjeton ti.
E di edhe që dhimbja nuk ikën por ne mësohemi me të ???
Të gjithë kalimtar jemi.
E di që edhe mungesa e saj të dhemb pafund shumë. E di se ke të afrmit e tu dhe ke shum njerz pranë pêr ktë jam shum e sigurt
Nuk dua të bëj intersanten poor po ta rithem që nëse dêshiron do të lexoja dhe pse jo të kēshilloja aq sa di unë ndoshta nuk jam një këshilluese e mirë por jam një lexuese e mirë ????
???????faleminderit ty ???E qmoj dhe vlersoj mbaje mend ket xhan shummmmm faleminderit ?????